Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesla Salzburg'un birçok oyuncusu da çok iyi görünüyordu. Bize gelmeden önce Amrabat'da genel olarak beğeniliyordu.

Ama bize gelince farklı oluyor. Kapalı savunmada iş yapabilme, büyük takıma uyum, hele ki genç bir oyuncu için çok zor olabilir.

Bruma geleceğe yatırım olarak görülmeli bence. Gelip takımın değişmesi olacak gözüyle bakılırsa oyuncuya da zarar verir.

zaten ben 2-3 sene icinde tam patlamayi yapar büüyk ihtimalde diye yazmisdim. iyi calisirsa kendisine iyi bakarsa ve sakatlik gibi baska etkenler olmasza cok büyük bir oyuncu potanisyeline sahip bruma.

kanat olarak o yaslarda dünyada gözüme kestirdigim iki oyuncu var acikcasi.

birisi battali psv de oynuyor digeride bu bruma. battali de direk katki veriyor bide bu 1 yas daha genc brumadan galiba.

kanat oyunculari iyise is yapar arkadas. yasa basa bakmaz fazla aslinda. yaydiran kanat oyuncular icin gecerli bu dedigim tabiki.

amrabat da yaydiyor ama onun cok büyük bir sorunu var. kafasini toptan ayirmiyor maalesef. oyun görüsü cok sayif. alt yapisindan kaynaklanan bir sorun .

İsmimin altında GSCimbom efsanesi yazma fırsatını kaçıramazdım. Sırf bu yüzden girdim siteye... Bide Elmander gitmiş yolun açık olsun Elmander...bu kalp seni hiç unutmayacak...

Seni tanıyorum ben hacı 2-3 hafta önce Arda yarın kapta demiştin herkes çullanmıştı sana var mı bi duyum

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Acikcasi ben sürati ve teknigi iyi olan her kanat oyuncusunun Galatasaray´da fark yaratacagini düsünüyorum.

Galatasaray zaten oturmus ve iyi oynayan bir takim. Kanatlarda sürat ve teknik eksigi var.

Kanatta katki vermek icin Nani olmaya gerek yok diye düsünüyorum acikcasi.

Simdi biz Bruma´yi kurtarici diye alsaydik cuvallardik, ama bu durumda baya faydali olacagini düsünüyorum.

Aynen şöyle kanatta yardıran adam izlemeyeli yıllar olmuş en son Keita ile yaşamıştık o güzel günleri ah Popito gene adnan polat a sövesim geldi bak

Terim'in konuşmasından sonra Başkan Arda'yı almazsa olmaz yani.

Adam açık açık başkandan bu süprizi bekliyorum dedi, umarım başkan Madrid kulübünü ikna eder ve Arda'yı takıma kazandırır.

Tam Arda muhabbeti bitiyor derken hoca verdi gazı, beklentiyi yükseltti. Umarım olumlu sonuçlanır. Ayrıca hocanın bunun gibi verdiği röportajların ardından gelişmeler hep olumlu yönde oldu.

Bruma-Arda gelir bence,hocanın acıklamalarını dinledim az evvel,müthis konusmus,heyecanlandım...

Transfere biz 12 m euro, beşiktaş 10 m euro, fenerbahçe 30 m euro harcamış.

Başkanın Arda'yı alması lazım artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt