Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.447
- 19.297
- 2.633
Kap gelmeden nasıl lisans çıkartıyorlar anlamadım ?
TFF Nasri'nin lisansını çıkartmış .. NASRİ - Player Details TFF
:crushed:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kap gelmeden nasıl lisans çıkartıyorlar anlamadım ?
TFF Nasri'nin lisansını çıkartmış .. NASRİ - Player Details TFF
Niye ben de burada Leiva'nin bize daha cok uygun oldugunu diyorum kac zamandir. Ben de mi Fenerli oluyorum yani senin mantigina göre?
Bir kere Leiva 3 yas daha genc, bu bir. Diarra futbolcu olarak cok daha yetenekli bunu zaten ben de söylüyorum ama ben tamamen hislerime dayanarak Leiva tipinde bir adamin bize daha fazla katki saglayacagini düsünüyorum. Orta sahada "hamal" tipinde bir adam lazim, bize defansif özellikleri daha agir basan bir adam lazim oraya yanindaki adamin Selcuk oldugunu düsünürsek.
Bence hepimiz bosuna tartisiyoruz, Leiva yatti. Diarra da yakinda yatar.
Gomez geldikten sonra Dost ayrilmak istiyormus.
2017 de yani seneye kontrati bitiyor, Wolfsburg uzatmak istemis ama Dost reddetmis. Mis gibi firsat transferi iste.
Valla Can , senin de hatrın kalmasın büyük başkanımız(!) bize Leiva-Diarra paketi yapsın!!
Aslında ne orta saha olur of offf!! Hayali bile güzel!!
Ah keske ama imkani yok. Ikisini gectim tek biri bile gelmez Dursuna kalirsa.
Diarra da büyük hüzün yasayacak insanlar bence. Ben beklentilerimi cok alt seviyede tutuyorum bu yüzden. Bence oraya ya hic kimseyi almayacaklar ya da gidip cöpün tekini getirecekler. Yanilmaya hazirim, keske Diarra'yi halledebilseler, sapkami cikarir alkislarim Dursunu.
Arkadaşlar eto hayırlı olsun
Sent from my iPhone using Tapatalk