Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nani´den şok eden sözler! ´Fenerbahçe´de...´

Fenerbahçe´ye zorla transfer oldum

Fenerbahçe´nin transfer döneminde Valencia´ya sattığı Luis Nani‚ İngiliz basınına flaş açıklamalarda bulundu. Portekizli yıldız‚ Manchester United´dan Fenerbahçe´ye zorla transfer olduğunu ve sarı lacivertlilerde beklediğini bulamadığını söyledi.

Nani´den şok eden sözler! ´Fenerbahçe´de...´

Fenerbahçe´ye zorla transfer oldum

Fenerbahçe´nin transfer döneminde Valencia´ya sattığı Luis Nani‚ İngiliz basınına flaş açıklamalarda bulundu. Portekizli yıldız‚ Manchester United´dan Fenerbahçe´ye zorla transfer olduğunu ve sarı lacivertlilerde beklediğini bulamadığını söyledi.

Fenerbahce Terör Örgütünden beklenecek hareketler.

@evrengoz 1 dk.1 dakika önce
Ancak 10 M Euro'luk cezayı çözmesi gerekiyor. Diarra'nın avukatları Moskova'ya giderek oyuncunun eski kulübü ile görüşüp uzlaşmayı deneyecek
Diarra bu görüşme için Galatasaray'dan süre istedi. Önümüzdeki günlerde Moskova'da yapılacak toplantı transfer için belirleyici olacak.
Eğer ceza konusu çözülürse mali açıdan transferde sıkıntı yok. Ancak çözülmezse Galatasaray alternatif isimlere yönelecek.

O sorun çözülmez. Çözmese ne oluyor hem MaRSİLYa'nin 2 kati para veriyoruz. Saçma bir durum.

Ya arkadaş alın işte eto'yu. 2 sene bizi götürür hem rotasyon için alıyoruz ve de bizden en dazla 2 alır bence. Rikering yapma işte aldır adamı, kargalara gidecek yoksa

Sent from my iPhone using Tapatalk

O sorun çözülmez. Çözmese ne oluyor hem MaRSİLYa'nin 2 kati para veriyoruz. Saçma bir durum.

Ben de onu anlamıyorum , neden illa bu borcu istiyor bu adam. Marsilya'da kalsa daha düşüğe oynuyor , başka yere gitse bizden düşük veriyorlar. Ben bu işten bir halt anlamadım. Bence olay Marsilya tarafı diarra işi tamam .

Merhabalar sayın abilerim kardeşlerim nasılsınız ? umarım diarralı bir gün olur olur cuman gününün şerefine :) Herkesin cuması mübarek olsun.

Emrah tweet'ine gülücük attım diye engelledi kaypak herif

Kafadan sayılar yazıyor , transfer olunca aaa bak bildim ama rakamlar değişik diyor . İnandırıcılığı artıyor çünkü sayı verince. Dün diarra anlaşma tamam 4.5 milyon falan diyen , bugün 4 milyonu reddetti diyor . İyi kafa, tiner çekiyor bjkli sonuçta .

Ben de onu anlamıyorum , neden illa bu borcu istiyor bu adam. Marsilya'da kalsa daha düşüğe oynuyor , başka yere gitse bizden düşük veriyorlar. Ben bu işten bir halt anlamadım. Bence olay Marsilya tarafı diarra işi tamam .

evren gözü boşverin,ceza olayı sorun olsa fransaya kadar gidilmezdi.diarra hafta başı karar verecek dedi lequipe.pazar günü bile belli olabilir.maç kadrosuna alınmazsa...

Lucas Leiva transferinin olumsuz sonuçlanmasının ardından ibreyi Marsilya’nın yıldız orta sahası Lassana Diarra’ya çeviren Galatasaray, uzun uğraşlar sonucu Fransız ismi kadrosuna katıyor. Sarı Kırmızılı takımın futboldaki bir numaralı ismi yönetici Levent Nazifoğlu, müjdeyi verdi; “Transfer yüzde 99 bitti, hayırlı olsun”

LAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Lucas Leiva transferinin olumsuz sonuçlanmasının ardından ibreyi Marsilya’nın yıldız orta sahası Lassana Diarra’ya çeviren Galatasaray, uzun uğraşlar sonucu Fransız ismi kadrosuna katıyor. Sarı Kırmızılı takımın futboldaki bir numaralı ismi yönetici Levent Nazifoğlu, müjdeyi verdi; “Transfer yüzde 99 bitti, hayırlı olsun”

LAAAAAAAAAAAAAAAAAN
öyle bi haber yok

Ya arkadaş alın işte eto'yu. 2 sene bizi götürür hem rotasyon için alıyoruz ve de bizden en dazla 2 alır bence. Rikering yapma işte aldır adamı, kargalara gidecek yoksa

Yok ya. Etoo iyi belki de 1 yılı var. Sonra yok.

Can büyük söyledi Bas Dost 2017 de mukavelesi bitiyormuş, Gomezden sonra ayrılmak istiyormuş .

Adam 27 yaşında.

Bentekeye Crystal Palace ismindeki ne idüğü belirsiz s...tir b..tan takımın 37 milyon euro bonservis ödeyip aldığı çağda yaşıyoruz.

Fırsat transferi kovalamak lazım.

Lass gelmeycektir buyuk ihtimal liverpool orta saha alsada leivayi salsalar bize

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

LAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Nirde demiş , seni pek tanımıyorum kardeşim ; troll tayfasından mısın :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt