Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz sonra nazifoğlu benim hiçbir yere bir röportajım yok diyecek , diarra belli değil diyecek . Ünal Aysal gibi çık aldık de , şov yap ama nerdeeeee

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gurkan Kubilay Salih'i Zidane yapti...

Nefret ediyorum boyle tarafli yorumculardan. Oyle bir yaliyor ki Dick'i zannedersin EPL'de 5 sene ust ustte sampiyon olmus

Allah Bin Belanizi Versin Serefsiz Sike Severler

Volkan takma kafana.

Tarih bunlarin bir köy takimini yenmeleri ile kıçlarının arşa degmesi ornekleri ile doludur.

Yine ayni sekilde GS in o yukselip arşa değen sarı laci kıçları indirmesi ornekleri ile de doludur tarih! ;)

Son düzenleme:
Kendinizi en kotuye hazirlayin...

Umitlenmeyin. Ister istemez ben umitlendim ama icimden bir ses yine hayal kirikligi olacak diyor

kiralik gitmis gibi konusmuyor bence; geri alma opsiyonu olabilirmis diyordu Gökay abi ama, umarim öyledir, bence yetenekli cocuk

Abv boyle isin. Bencede bonservisle gitmis. O konusma kiralik gitti konusmasi degil...

3-5 sene sonra 6-7 milyona aliriz artik tutarsa

Son 15 seneye 2000-2001 dahil değil.

Son 15 sezonda bizim 6 şampiyonluğumuz var,Fener'in 5,Beşiktaş'ın 3,Bursasporun da 1.Türkiye Kupası da bizim 4,Beşiktaş'ın da 4,Trabzonspor'un 3,Fenerbahçe'nin 2,Kayserispor'un 1 ve Kocaelispor'un da 1'er kupası var.Süper Kupada da bizim 5,Fener'in 3,Trabzon ve Bjk'nin de 1'er kupası var.Son 15 senede her açıdan üstünüz,kasmasın yani kimse.2000-2001'den başlatırlarsa şampiyonluk sayısı ancak eşit oluyor işte.O da son 15 değil 16 sene oluyor.

Sarper sorun bunda değil , yavşak herifler için önemli olan kim kimi daha çok yenmiş , puan farkı açıp şampiyon olmuş , biz 9 puan açtık süper final denen zımpırtı çıkardılar onu saymıyorlar , aslında şunları izleyip sinir olmamak gerekir ama insan aptallara tahammül edemiyor , bazen düşünüyorum bunlar bizim yaşadağımız başarıları yaşasalarmış 24 saat fener konuşulurmuş

Sarper sorun bunda değil , yavşak herifler için önemli olan kim kimi daha çok yenmiş , puan farkı açıp şampiyon olmuş , biz 9 puan açtık süper final denen zımpırtı çıkardılar onu saymıyorlar , aslında şunları izleyip sinir olmamak gerekir ama insan aptallara tahammül edemiyor , bazen düşünüyorum bunlar bizim yaşadağımız başarıları yaşasalarmış 24 saat fener konuşulurmuş

Saçma sapan şeyler ciddiye almamak lazım,buna rağmen bakalım son 5 senedeki derbilere,kim kimi daha çok yenmiş görelim.

Yalnız Aykut , diarra İstanbul'a ne Zaman gelecek dedi; nazifoğlu da Oraya gittiğine göre bir şey mi dedi acaba

he Jose büyük hayal kirikligi

bedavaya aldik, fazla maas vermedik, az oynamasina ragmen 2+ milyona sattik

Jose, Carole, Grosskreutz, Birlo

Bu transferler kulübümüzün kısıtlı maddi imkanlarla vizyon şov yaptığı transferlerdi açıkçası.

Bu Aykut nasil bu kadar emin konusuyor?

Istanbula ne zaman gelecek falan diyor

a sporda benim bildigim 1 tane bile galatasaraylı çalışan yok yorumcu olarak arada evreni çıkarıyorlar okadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt