Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.447
- 19.297
- 2.633
Levent nazifoğlu asporda
Sent from my iPhone using Tapatalk
2 saniye mi konuştu
Şimdi reklamlara girdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Levent nazifoğlu asporda
2 saniye mi konuştu
Şimdi reklamlara girdi
Gurkan Kubilay Salih'i Zidane yapti...
Nefret ediyorum boyle tarafli yorumculardan. Oyle bir yaliyor ki Dick'i zannedersin EPL'de 5 sene ust ustte sampiyon olmus
Allah Bin Belanizi Versin Serefsiz Sike Severler
geri alma opsiyonumuz varBana kiralik gitti deyin?!
Bana kiralik gitti deyin?!
geri alma opsiyonumuz var![]()
Bu cocuk cok yetenekli olab degilmiydi?
Cok paraymis opsiyon?
kiralik gitmis gibi konusmuyor bence; geri alma opsiyonu olabilirmis diyordu Gökay abi ama, umarim öyledir, bence yetenekli cocuk
Son 15 seneye 2000-2001 dahil değil.
Son 15 sezonda bizim 6 şampiyonluğumuz var,Fener'in 5,Beşiktaş'ın 3,Bursasporun da 1.Türkiye Kupası da bizim 4,Beşiktaş'ın da 4,Trabzonspor'un 3,Fenerbahçe'nin 2,Kayserispor'un 1 ve Kocaelispor'un da 1'er kupası var.Süper Kupada da bizim 5,Fener'in 3,Trabzon ve Bjk'nin de 1'er kupası var.Son 15 senede her açıdan üstünüz,kasmasın yani kimse.2000-2001'den başlatırlarsa şampiyonluk sayısı ancak eşit oluyor işte.O da son 15 değil 16 sene oluyor.
Sarper sorun bunda değil , yavşak herifler için önemli olan kim kimi daha çok yenmiş , puan farkı açıp şampiyon olmuş , biz 9 puan açtık süper final denen zımpırtı çıkardılar onu saymıyorlar , aslında şunları izleyip sinir olmamak gerekir ama insan aptallara tahammül edemiyor , bazen düşünüyorum bunlar bizim yaşadağımız başarıları yaşasalarmış 24 saat fener konuşulurmuş
he Jose büyük hayal kirikligi
bedavaya aldik, fazla maas vermedik, az oynamasina ragmen 2+ milyona sattik
Bende bunu dusunuyordumYalnız Aykut , diarra İstanbul'a ne Zaman gelecek dedi; nazifoğlu da Oraya gittiğine göre bir şey mi dedi acaba
Bende bunu dusunuyordum
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi