Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ kanat ve sneijderi yedekleyecek baskılı oynayıp gol ararken de diarrayla tandeme girecek bu kadar basit Sneijderin gitmeye hiç niyeti yok hocayı seviyo herşey güzel görünüyo nerden çıktı anlamadım
(Bence Riekerink reis kaptanlığı da Sneijdere verecek ki bu durum en olumlu hareket olur.)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sneijder devre arası çine gidicek renkdaş lass yıldız boşluğunu doldurcak sneijderin maaşından da kar edip ffp yi aşıcaz

Bende diyorum ki sana yağmurda,çamurda,iyi günde kötü günde desteklemek bu değil

Taraftar bunu yapmalı

Dortmund en kötü zamanlarında bile stadı full çekti

Kimse bana burada taraftar çok iyi ayakları yapmasın Diarra gelicek yine 10-20 arası oynamaya devam edicez

Son 5-6 hafta şampiyonluğa oynarsak o stadın full çekmesi biraz nankörlük oluyor anlıyor musun ?

Önce dortmund ile kıyaslama onların taraftarlığı çok farklı seviyede,birde diyorum ki arma için savaşsınlar şampiyon olamasalar bile destek vereceğiz.Dortmund örneği gibi evet öyle yapmalıyız ama öyle olmuyor Türkiyede.

Bu kadroya fitim:

............................... E.Derdiyok

.. Podolski ................. Sneijder ................... Bruma

.................... Tolga ..................... Diarra

...... Carole ....... S.Aziz ....... Denayer ....... Linnes

................................. Muslera

fit olmaya bak sen :asd22:
daha ne olacakti :D

Ya abi sadece ben böle demiyorum evreninden tut bütün spor yazarları bu şekilde anlatıyor olayı.Adamların bilgisi vardır heralde.Orada başka bişey vardır para veriyordur cüzzi belki Diarra Moskovaya.Fakat bu 10 milyon olayı sadece başka takıma transfer oldugunda devreye giriyormuş.

Mert,adam CAS ile her ay 100bin euro için anlaşma yaptı..Ceza 10 milyon..Sizin dediğiniz gibi olursa futbolda curcuna çıkar..Moskova anlaşma yapmazsa o cezayı ödeyecek..Futbolu filan bırakırsa ne olur bilmiyorum veya Moskova 5-6 milyon euroya anlaşırsa ne olur bilmiyorum.Sonuç olarak kapı gibi CAS kararı var..Adam zaten her ay 100bin euro için anlaştı..Bir ihtimal 3. takıma transferi söz konusu olduğunda parayı her ay 100bn euro yerine peşin ödeme zorunluluğudur.

Sağ kanat ve sneijderi yedekleyecek baskılı oynayıp gol ararken de diarrayla tandeme girecek bu kadar basit Sneijderin gitmeye hiç niyeti yok hocayı seviyo herşey güzel görünüyo nerden çıktı anlamadım
(Bence Riekerink reis kaptanlığı da Sneijdere verecek ki bu durum en olumlu hareket olur.)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adamın mevkisi 10 numara.

Özellikleriyle, tekniğiyle...

Kanatta oynayacağı yer 4-4-2'nin kanadı olur. Hamit gibi, Emre gibi orta sahayı tutup pas organizasyonlarına falan katılmaya çalışır.

Öyle çizgide oynayıp adam eksiltecek biri değil.

Yedek olacağını bile bile bu kadar hevesliyse gelmeye buyursun gelsin.

Yok bu kadar hevesli olmasının sebebi yedek olmayacağını bilmesi olabilir mi, bizim tartıştığımız husus da bu.

are you serious ?

Ciddiyim de , gayet güzel bir dilimiz var ; Türkçe . Onu kullansak daha güzel olmaz mı? Beni bilen bilir , troll değilim gerçekten paylaştı . Hatta Twitter Zaman akışında hala duruyor , silinse de gitmiyor geçmişten video falan . İndirirdim de mobilden yazıyorum ve bilgisayar yok şu an bulunduğum yerde. Kızıyor işte neden yüzde 99 bitti yazıyorsunuz diye değiştirin onu diyor . Bitti dedim tamam ama kap var ceza yiyoruz sonra diyor . Zaten Ali Naci de 5 milyon indirime sıcak baktı lokomotif , eğer inerse alacağız dedi ki yeşil ışık yaktıklarına göre olay bitmiş işte .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Marsilya bonservis istiyor ama cikis opsiyonu varmis

Mahkemelik olmayalim da

Bence lass hücumada çıkmalı box to yaniii ilk yılki melo gibi tolga yada selçuk daha defansif takılır

2008 yılından beri üyeyim bir çok kişi kuş,troll dedi umrumda mı değiller

Yazmaya devam ;)

As forvetimiz Podolski olmali kuskusuz

Podolski
Josue Sneijder Bruma
Lass Tolga(Selcuk)

bu takim sampiyon olur Denayer'de gelirse

Ciddiyim de , gayet güzel bir dilimiz var ; Türkçe . Onu kullansak daha güzel olmaz mı? Beni bilen bilir , troll değilim gerçekten paylaştı . Hatta Twitter Zaman akışında hala duruyor , silinse de gitmiyor geçmişten video falan . İndirirdim de mobilden yazıyorum ve bilgisayar yok şu an bulunduğum yerde. Kızıyor işte neden yüzde 99 bitti yazıyorsunuz diye değiştirin onu diyor . Bitti dedim tamam ama kap var ceza yiyoruz sonra diyor . Zaten Ali Naci de 5 milyon indirime sıcak baktı lokomotif , eğer inerse alacağız dedi ki yeşil ışık yaktıklarına göre olay bitmiş işte .

Sent from my iPhone using Tapatalk

:D hocam artık heyecandan artık türkçe ing boşver,dediğin gibi diyarranın gelmesi çok şeyi değiştirir aması var bir gelsede kurtulsak.

Diarranın borcunu neden üstleniyoruz????

Yahu cıkdırıcam gerçekten akli melekelerımı yitirmek üzereyim.

Ulan şu adama marsılyanın 2 kati maaşı ver zaten uçarak gelir senin borcunu ödemek için diyaloğa girmen başlı başına saçmalık.

2008 yılından beri üyeyim bir çok kişi kuş,troll dedi umrumda mı değiller

Yazmaya devam ;)

Senin umrun değil ki konu yazdıkların kabak gibi ortada

Hadi buyur biraz önce kibirbahçe ile ilgili 30 tane kongre üyesinin Fetöcu olduğu haberi yayınlandı burda

Bu konu hakkında yorumunu çok merak ediyorum

Bu ateş üfleyerek sönmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt