Sertan Doğan
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.352
- 3.679
- 1.778
Levent diarra hakknda ne dedi arkadaşlar? ??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rehin mi almislar?
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sadece bir GSC trollü daha fazlası değilYüksele kuş demeniz hoş değil bence
Yüksele kuş demeniz hoş değil bence
Sneijder devre arası çine gidicek renkdaş lass yıldız boşluğunu doldurcak sneijderin maaşından da kar edip ffp yi aşıcazSağ kanat ve sneijderi yedekleyecek baskılı oynayıp gol ararken de diarrayla tandeme girecek bu kadar basit Sneijderin gitmeye hiç niyeti yok hocayı seviyo herşey güzel görünüyo nerden çıktı anlamadım
(Bence Riekerink reis kaptanlığı da Sneijdere verecek ki bu durum en olumlu hareket olur.)
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende diyorum ki sana yağmurda,çamurda,iyi günde kötü günde desteklemek bu değil
Taraftar bunu yapmalı
Dortmund en kötü zamanlarında bile stadı full çekti
Kimse bana burada taraftar çok iyi ayakları yapmasın Diarra gelicek yine 10-20 arası oynamaya devam edicez
Son 5-6 hafta şampiyonluğa oynarsak o stadın full çekmesi biraz nankörlük oluyor anlıyor musun ?
https://www.gscimbom.com/forum/f19-...ti-diyebiliriz-145469/index3.html#post8655768Levent diarra hakknda ne dedi arkadaşlar? ??
Bu kadroya fitim:
............................... E.Derdiyok
.. Podolski ................. Sneijder ................... Bruma
.................... Tolga ..................... Diarra
...... Carole ....... S.Aziz ....... Denayer ....... Linnes
................................. Muslera
Ya abi sadece ben böle demiyorum evreninden tut bütün spor yazarları bu şekilde anlatıyor olayı.Adamların bilgisi vardır heralde.Orada başka bişey vardır para veriyordur cüzzi belki Diarra Moskovaya.Fakat bu 10 milyon olayı sadece başka takıma transfer oldugunda devreye giriyormuş.
Sağ kanat ve sneijderi yedekleyecek baskılı oynayıp gol ararken de diarrayla tandeme girecek bu kadar basit Sneijderin gitmeye hiç niyeti yok hocayı seviyo herşey güzel görünüyo nerden çıktı anlamadım
(Bence Riekerink reis kaptanlığı da Sneijdere verecek ki bu durum en olumlu hareket olur.)
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
are you serious ?
Ciddiyim de , gayet güzel bir dilimiz var ; Türkçe . Onu kullansak daha güzel olmaz mı? Beni bilen bilir , troll değilim gerçekten paylaştı . Hatta Twitter Zaman akışında hala duruyor , silinse de gitmiyor geçmişten video falan . İndirirdim de mobilden yazıyorum ve bilgisayar yok şu an bulunduğum yerde. Kızıyor işte neden yüzde 99 bitti yazıyorsunuz diye değiştirin onu diyor . Bitti dedim tamam ama kap var ceza yiyoruz sonra diyor . Zaten Ali Naci de 5 milyon indirime sıcak baktı lokomotif , eğer inerse alacağız dedi ki yeşil ışık yaktıklarına göre olay bitmiş işte .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sen 1000 lira alacagini 10 yilda onar lira taksitle Almak istermiydin?adamlar pesin parayi Kabul edebilir eger inada bindirmezseler
2008 yılından beri üyeyim bir çok kişi kuş,troll dedi umrumda mı değiller
Yazmaya devam![]()