- 1 Temmuz 2010
- 19.923
- 6.632
- 1.823
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir insan niye böyle giyinir yahu. biri de demiyor mu sen nediyon baskan diye.
suikastci gibi takılıyor özel hayatında adam
inch size vermemişsin forumdaki kuşlar merak ediyor , belki korkup kaçarlarHem zenci hem kel hem kariyerli hemde ligue 1 den geliyor. Daha ne olsun
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
bak bunu unutmuşum , medyada da bu konu hiç gündeme getirilmedi ama karşı taraftan da bu yönde bir bilgi gelmedi yani en baştan demeç verirlerdi demek ki Türkiye'ye sıcakl bakıyor.Bu adam nasıl Türkiye ye gelmeyi kabul edecek anlamiyorum. Adamın kız kuzeni öldü işidin yaptığı saldırıda,Türkiye de maşallah her iki güne bir patlama oluyor
Bu adam nasıl Türkiye ye gelmeyi kabul edecek anlamiyorum. Adamın kız kuzeni öldü işidin yaptığı saldırıda,Türkiye de maşallah her iki güne bir patlama oluyor
Bu adam nasıl Türkiye ye gelmeyi kabul edecek anlamiyorum. Adamın kız kuzeni öldü işidin yaptığı saldırıda,Türkiye de maşallah her iki güne bir patlama oluyor
ne cezasi bu10 milyonluk cezasi olmasaydi gelmezdi bence ,bu cezayi ödemesi icin mecbur en iyi teklifi düsünmesi lazim.
Hosgeldin VasfiSelam beyler son gelişmeler neler?
Diarra,Denayer ve Eto ?