Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aleyküm selam

IMG_6286.webp

dayıyı şimdi tekrar izledim de.. olcan,tarık,umut üçlüsü giderse alın size santrafor parası diyor.

her ne kadar devamında santrafora gerek yok dese de bence bu üçlü giderse santrafor gelebilir.

Hem zenci hem kel hem kariyerli hemde ligue 1 den geliyor. Daha ne olsun

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Karabükspor, Galatasaray’ın 33 yaşındaki forveti Umut Bulut için 800 bin Euro’luk maaş bütçesi hazırladı. Umut Bulut’un kalan parasını da Galatasaray’ın ödemesi gündemde. Galatasaray, kadro dışı olan Umut Bulut’u göndermek için uğraşıyor. Ancak oyuncu henüz ikna olmadı. Karabükspor, Umut Bulut ile temaslarını sürdürürken, oyuncunun Galatasaray’la olan problemlerini çözmesini bekliyor.

Diarra hayirli olsun ben her olaya hayirli olsun derim zaten

Bu adam nasıl Türkiye ye gelmeyi kabul edecek anlamiyorum. Adamın kız kuzeni öldü işidin yaptığı saldırıda,Türkiye de maşallah her iki güne bir patlama oluyor

Selam beyler son gelişmeler neler?

Bu adam nasıl Türkiye ye gelmeyi kabul edecek anlamiyorum. Adamın kız kuzeni öldü işidin yaptığı saldırıda,Türkiye de maşallah her iki güne bir patlama oluyor

bak bunu unutmuşum , medyada da bu konu hiç gündeme getirilmedi ama karşı taraftan da bu yönde bir bilgi gelmedi yani en baştan demeç verirlerdi demek ki Türkiye'ye sıcakl bakıyor.

10 milyonluk cezasi olmasaydi gelmezdi bence ,bu cezayi ödemesi icin mecbur en iyi teklifi düsünmesi lazim.

Hakkari'de durmadigi surecte, diger bolgeler zaten Fransa seviyesi.

Selam beyler son gelişmeler neler?
Hosgeldin Vasfi

Josue kap bildirimi yapildi bugun istanbula gelip saglik kontrolunden gececek.

Levent Nazifoglu Diarra yuzde 99 bitti dedi. Avukatlari moskovada gorusme halinde ceza sorununu cozerlerse buyuk ihtimal bu hafta ici gelip imzalayacak. Inter ve valencia arasindan en yuksek teklifi biz verdik Marsilyadan alacaginin 3 kati da para onerdigimiz icin ceza sorunu cozulmese bile bu transfer olur diye dusunuyorum.

Ayrica nazifoglu copler giderse maas butcesi acilacagi zaman Forvet alabiliriz dedi.

Son düzenleme:
bugatti-veyron-164-sang-noir-c437528072014205835_2.jpg

Sabri yine pamuk eller cebe diyecek karısı bunu görünce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt