Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
..........................x.....................

..cavanda.....serdar.......x...........x.......

...................tolga......diarra..........

..josue..............x..............bruma........

...................eren....................

transfer haritası :)

gecen seneye oranla ciddi bir fark var gercekten.

Sinan Gümüş: İnşallah hep beraber güzel bir sezon geçiririz. Çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Bu maça % 100 hazırız.
Sinan Gümüş: Bu sezon daha fazla süre almak istiyorum. Geçen sezon maalesef şanssız bir sakatlık geçirdim. Bu sezon çok olumlu bakıyorum.
Sinan Gümüş: Selçuk ağabey ile görüşmem vardı, 15 gol atmamı bekliyor. Fazla olursa çok güzel olur. En sevdiğim pozisyon kanatlar.
Sinan Gümüş: JOR bence kendi sistemini artık tamamen takıma yerleştirdi. Bundan sonrası daha iyi olacaktır.
Sinan Gümüş: Hocamız çok cana yakın birisi. İlk günden beri benimle çok ilgilendi. Genel olarak bütün oyuncularla öyle.
Sinan Gümüş: Her Türk oyuncu Milli Takım’da oynamak ister. Teklif gelirse değerlendirmek isterim. İnşallah teklif gelir.
Sinan Gümüş: Ben burada çok mutluyum. Bu sene benim için çok önemli. %100 odaklanmak istiyorum.

Sinan Gümüş: 2 sene önce beni Avrupa’da kimse tanımıyordu. Galatasaray sayesinde insanlar şimdi tanıyor. Kulübüme çok teşekkür ediyorum.
Sinan Gümüş: Oturuyorduk böyle, dedim ‘Gideceğim saçları değiştireceğim.’ Herkes ‘Aaaa yalancı, yapmazsın.’ Dedi ama gittim yaptım.

Sinan Gümüş: Saçlarımı görünce herkes şaşırdı tesislere gelince. Yeni transfer zannettiler.
Sinan Gümüş: Benim için Galatasaray zaten büyük takım. Türkiye’nin en büyük takımında oynuyorum.
Sinan Gümüş: Galatasaray’dan daha büyük takım var mı bilemiyorum ama ileride Avrupa’nın devlerinde oynamak isterim.

transferin son günü özellikle ingilterede mükemmel oluyor hiç tahmin etmediğiniz adamlar takım değiştiriyor bir an önce gelsede görsek

Riekerink: "Josue geliyor. Son detaylar konuşulup imzalar atılacak. İyi bir oyuncu, en önemlisi de yaratıcı bir oyuncu."

Selcuk Inani 11den cikarmis herkes Lass gelecek diye. Gercekten Selcugun kesileceginimi saniyorsunuz.
Bende cok isterim, ama icimde öyle bir his varki: sanki bugün Modric, iniesta fln gelse, gine Selcugu kesemezler Galatasaray 11inden. Yapisti kene gibi.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Bu diarra konusunda hoca pek umutlu değil sanki?!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Riekerink: "3 farklı orta saha grubu vardır; biri savaşır, biri top dağıtır, diğer grup sihirbazdır. Josue de bu gruptan bir oyuncu."
Riekerink: "Diarra büyük bir kulüpte, tecrübeli bir oyuncu. Az önce saydığım 3 gruptan 2'sini tamamlayan bir oyuncu."

haydaaa sadece diarra değilmiş görüştüğümüz en azından alternatif var

Riekerink: "Takımınızda görmek isteyeceğiniz biri ama sadece o değil, başka isimlere de bakıyoruz."

Selcuk Inani 11den cikarmis herkes Lass gelecek diye. Gercekten Selcugun kesileceginimi saniyorsunuz.
Bende cok isterim, ama icimde öyle bir his varki: sanki bugün Modric, iniesta fln gelse, gine Selcugu kesemezler Galatasaray 11inden. Yapisti kene gibi.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

.....Tolga.....Diarra....

..........Wesley.........

kesilmeli. aksi halde güzelim takımın içine edecek.

Riek hocam gercekten cok iyi bir insan. Bayagi kanim isindi bu adama, umarim burada basarili olur kendisi.

La bu ne biçim hoca , adam gibi adam. Eksik neyse istiyor arkadaş. Şimdi de inkar etmedi forveti, istiyorum dedi resmen. Bütçe uygun ve de bana uygun olsun dedi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt