Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam futbolun dogrularini biliyor bir kere. Umarim istedigi ön liberoyu alir bizimkiler, ben cok umutluyum hocadan.

Bakalım Yorumcular röportaj da bile böyle taktik dersi veren hocamızı nasıl yorumlayacak.

Ulan adam futbol dersi veriyor lan bizim muhabirlere :asd:

Parator gelsin diyenler vardı birde para olsaydı gelirdi iyiki gelmedi bizi borç batağına sürükleyen fatoş

selcuk'u 5m euro'ya çin'e satsak.

+2.9m euro yıllık x 3

=13.7 m euro.

diarra'nın 3 yıllık maliyeti

=4.5 x 3 = 13.5 m euro.

Muhabirin sorusu: Türkiye rikerink ın alt yapıdan oyuncu cıkarmasını bekliyormuş.

Muhabirin sorularına bak çıldırıyorum şuanda!

Karşımızda Fatih Terim olsaydı konuşmanın yarısı mimiklere giderdi.

Hamza olsaydı yarısı ırkçılığa , tanman olsaydı yalanlamaya , özbek olsaydı yalan dolana..

ne zamandır dinlemesi keyifli bir TD'ümüz olmamıştı.

Bu arada bütün hava alp yalman-levent nazifoğlu-riekerink 3lüsü ile değişti özbek kardeşlere cenk ergüne falan kalsak yine kanser olacaktık

JOR: Birkaç transfer daha bakıyoruz. Galatasaray orta sahasını güçlendirmek için birkaç oyuncu daha alabiliriz.

Şunu anlamadım, 1 tane forvet ve 20 tana orta saha ile mi oynamayı düşünüyoruz .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu adam ile altyapi hocasi diye dalga gectiler ama bayagi kapsamli bir bilgi birikimi var adamin. Bizim türk antrenörlerin hepsini toplasan yine de cebinden cikarir bence.

JOR: Birkaç transfer daha bakıyoruz. Galatasaray orta sahasını güçlendirmek için birkaç oyuncu daha alabiliriz.

Şunu anlamadım, 1 tane forvet ve 20 tana orta saha ile mi oynamayı düşünüyoruz .

Sent from my iPhone using Tapatalk

JOR Bey cözmüs olayi renkdas. isterse benzema'yi getir, selcuk oldugu sürece bu takimdan bi cacik olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt