Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden akıl karı olmasın ki?Daha önce de böyle kişilerin geldiği oldu foruma.Şeref Aydın,Nurettin Kantarelli vb.

Doğrudan foruma yazması daha hoşumuza gider gelsinler hocam,ama troll sayısını düşününce güven sorunu oluyor tek sorun burada,yoksa kim istemez ki.

Dursun ozbek 2 veya 3 transfer yapacagiz demisti

1 josue - tamamlandi
2 lass - 10m € sorunu cozulurse tamamlanacak

3 hangi mevki icin acaba... nazifoglu forvet icin riekerink'den bir rapor gelmedi ve stoper icin zaten 5 stoperimiz var ve birini daha alirsak fazla olur dedi...

Chedjou kalacagina gore bence stoper alinmaz
Forvet icin de dun nazifoglu'nun aciklamalarina bakarsak alinmayacak

Josue+defansif orta saha (Lass) ile transferi kapatiriz

Doğrudan foruma yazması daha hoşumuza gider gelsinler hocam,ama troll sayısını düşününce güven sorunu oluyor tek sorun burada,yoksa kim istemez ki.

Ali Yılmaz da bu işin içinde diyelim,foto ayarlayacaklar,gelecek falan filan,hiç sanmıyorum bu kadar ayrıntılı bir trolleme planı kimsenin aklına gelmez.

Bu selman öztürk fake çıkması durumunda Ali yılmaz nickli kişi sınırsız çizilmeli.

Saf MIsın nesin , bana böyle cins cins İtamlarda bulunma
6b98ff0775e946dc91c93857e123e58e.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ali Yılmaz

Böyle birşeye hemen güvenmek kolay değil,ama umrumda değil ben kendi adıma özür dilerim boşverin bu mevzuyu.

Serdar transferi yönetimin arzusu dahilinde oldu. Riekerink sezon başında eksik bölgeleri rapor olarak verdi yönetime. Yönetim de stoper eksiğini Serdar Aziz ile doldurmayı tercih etti. Bu transferde Riekerink'in bir müdahalesi olmadı.

Eren transferi tam bir muamma. Onu çözmeye ve anlamaya çalışıyoruz şu an. Ama faydalı olabilecek bir oyuncu. Riekerink de "Olur" dedi öğrendikten sonra.

Tolga, menajeri tarafından önerildi. Galatasaray'a gelmeyi çok istiyordu. Alternatif olur düşüncesiyle alındı.

Bonservislere hocanın bir müdahalesi yok. Transfer için isim listesi değil, takviye yapılması gereken mevki listesi verdi. Maddi durum kötü olduğu için "Şu oyuncuyu ille de isterim" diyemiyor. Zaten yapısında da o yok hocanın. Galatasaray'ı kendisi için büyük bir şans olarak nitelendiriyor ve ona göre özverili davranıyor.

Kardeşim şu twitine bir şey yaz da saçma sapan insanlarla muhatap etme beni.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Josue: "Buraya döndüğüm ve Galatasaray gibi büyük bir kulübe geldiğim için mutluyum. Hedefleri biliyorum. Umarım elimden geleni yaparım."

Josue: "Türkiye'nin en büyük camiasında, en güzel stadında ve en güzel taraftarının önünde oynayacağım. Bu beni heyecanlandırıyor." (GS TV)

One ya öyle gündüz vakti soygun eder gibi. Yok mu başka izleme alternatifi

Türkiye liginin yok maalesef olsa hemen şutlarım çünkü kalitesi rezalet

İngiltere İspanya Fransa İtalya Ligi DAZN diye bir platform üzerinden yayınlanıyor

Ve sıkı dur bu kadar Lig ve birçok başka spor dalı aylık sadece 10€

Bu ateş üfleyerek sönmez

Pek ihtimal vermiyorum ama Lass gelse bile bu forvet rotasyonuyla sezon bitmez. Bu ne arkadaş Podolski kanatta oynasa Eren'den başka santrafor yok. Onun da nasıl oynayacağı meçhul.. Bir golcü şart oğlu şart bize şöyle Baros tarzı.

Josue Sneijder'in yerini dolduramaz.

Çok yanlış bir transfer.

İnanmayan arkadaşların inanmaları için @Selman Öztürk forum pc'de açıkken bir caps atabilir mesela.

İnanmamaları da gayet normal bir durum.

Türkiye liginin yok maalesef olsa hemen şutlarım çünkü kalitesi rezalet

İngiltere İspanya Fransa İtalya Ligi DAZN diye bir platform üzerinden yayınlanıyor

Ve sıkı dur bu kadar Lig ve birçok başka spor dalı aylık sadece 10€

Bu ateş üfleyerek sönmez

Valla şaşırmadım desem yeridir. Bizim Türk'ler ayak üstü şapar adamı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt