İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
Kutuyla beraber 330 Euro yurt disi fiyati
Çokmuş be 1000 küsür eder Türkiye'de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kutuyla beraber 330 Euro yurt disi fiyati
Neden akıl karı olmasın ki?Daha önce de böyle kişilerin geldiği oldu foruma.Şeref Aydın,Nurettin Kantarelli vb.
Doğrudan foruma yazması daha hoşumuza gider gelsinler hocam,ama troll sayısını düşününce güven sorunu oluyor tek sorun burada,yoksa kim istemez ki.
Çokmuş be 1000 küsür eder Türkiye'de![]()
Ali Yılmaz da bu işin içinde diyelim,foto ayarlayacaklar,gelecek falan filan,hiç sanmıyorum bu kadar ayrıntılı bir trolleme planı kimsenin aklına gelmez.
One ya öyle gündüz vakti soygun eder gibi. Yok mu başka izleme alternatifiVe sadece Türkiye ligini izleyebiliyoruz
Yabancı Filmler bile şifreleniyor
Bu ateş üfleyerek sönmez
Bu selman öztürk fake çıkması durumunda Ali yılmaz nickli kişi sınırsız çizilmeli.
Serdar transferi yönetimin arzusu dahilinde oldu. Riekerink sezon başında eksik bölgeleri rapor olarak verdi yönetime. Yönetim de stoper eksiğini Serdar Aziz ile doldurmayı tercih etti. Bu transferde Riekerink'in bir müdahalesi olmadı.
Eren transferi tam bir muamma. Onu çözmeye ve anlamaya çalışıyoruz şu an. Ama faydalı olabilecek bir oyuncu. Riekerink de "Olur" dedi öğrendikten sonra.
Tolga, menajeri tarafından önerildi. Galatasaray'a gelmeyi çok istiyordu. Alternatif olur düşüncesiyle alındı.
Bonservislere hocanın bir müdahalesi yok. Transfer için isim listesi değil, takviye yapılması gereken mevki listesi verdi. Maddi durum kötü olduğu için "Şu oyuncuyu ille de isterim" diyemiyor. Zaten yapısında da o yok hocanın. Galatasaray'ı kendisi için büyük bir şans olarak nitelendiriyor ve ona göre özverili davranıyor.
One ya öyle gündüz vakti soygun eder gibi. Yok mu başka izleme alternatifi
Ali Yılmaz
Böyle birşeye hemen güvenmek kolay değil,ama umrumda değil ben kendi adıma özür dilerim boşverin bu mevzuyu.
Türkiye liginin yok maalesef olsa hemen şutlarım çünkü kalitesi rezalet
İngiltere İspanya Fransa İtalya Ligi DAZN diye bir platform üzerinden yayınlanıyor
Ve sıkı dur bu kadar Lig ve birçok başka spor dalı aylık sadece 10€
Bu ateş üfleyerek sönmez
Bilmediğin şeylerde yorum yapma o Zaman. Banane sanki, gittim de karıştım.
Sent from my iPhone using Tapatalk