- 12 Mayıs 2012
- 8.994
- 1.314
- 1.298
Tek sorun 10 m. euroymus . E oyleyse sikinti yok demek ki. Tek sikintimiz 10 m. euro olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diarranin kalitesine yakin oyuncular dedi ama diarra tam aradigimiz isim gibi konustuAlternatifler diarra kalitesinde degil dedi nazifoglu
Çokmu aramışlar bu adama bu görevi vermek için. Saçma sapan konuşuyor her söylediklerini bir başka konuşmasında düzeltiyor.
Kendini düzelteceğine düzgün ve doğru cümleler kursan daha iyi olacak.
Taraftarın hoşuna gidecek, manipule edilmeye yatkın cümleler kurup duruyor.
Lassana işi olmaz büyük ihtimal bu adamın lafına güvenilmez.
Ertem şener : Riekering 2 mağlubiyet alınca gidecek diyorlar ( onun bunun çocuğu sorduğu soruya bak )
LN : Çok iyi çok çalışkan hoca, ne olur bilemiyorum ama ülkemizin en kötü taraflarında biri , bir kurban aranıyor , ben mümkün olduğu kadar hocanın arkasındayım bunun garantisini veriyorum.
Sonra da lüks olur dedi r'taş. Adam konuşmasını biliyor.
Yalan dolan olan ne?
Marsilya başkanının açıklamasına mı inanacağım bizim muhabirlere mi?
Adam isterse bırakır isterse para talep eder, kontratında yok demiş işte öyle bir madde.
Kontratı yapan onlar olduğuna göre?
Twitter'a girebilen var mi ?
Iste nasil adamlarin eline kaldik goruyoruz. :/Sonra da lüks olur dedi r'taş. Adam konuşmasını biliyor.
Twitter'a girebilen var mi ?
Alternatifler diarra kalitesinde degil dedi nazifoglu
Gömü mü buldular çay tarlasında acaba?
Hayir. Bu gibi durumlarda telefondan gireceksem opera mini kullaniom. Tavsiye ederim.Twitter'a girebilen var mi ?
Biz her zaman forumumuzda seviyeli münazaralardan yana olmuşuzdur.
Doğrusu bu tavrını yadırgadım.