Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek sorun 10 m. euroymus . E oyleyse sikinti yok demek ki. Tek sikintimiz 10 m. euro olsun.

3. santrafor alma durumumuz olabilir demesi de iyi, bence hoca istemiştir ki kapıyı tam kapatmıyor ; açık bırakıyor . Tek can sıkıcı 10 gün sürecek diarra diyor , öyle olursa o iş yatar gibi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Diarra'nın serbest kalma maddesi var diyenler 2 gün önce Marsilya'ya Diarra karşılığında Chedjou önerildi haberini yapanlar aynı zamanda.

Serbest kalma maddesi olan bir futbolcu için kulübüne takas önermek çok mantıklı gerçekten.

Çokmu aramışlar bu adama bu görevi vermek için. Saçma sapan konuşuyor her söylediklerini bir başka konuşmasında düzeltiyor.

Kendini düzelteceğine düzgün ve doğru cümleler kursan daha iyi olacak.

Taraftarın hoşuna gidecek, manipule edilmeye yatkın cümleler kurup duruyor.

Lassana işi olmaz büyük ihtimal bu adamın lafına güvenilmez.

Ali Dürüst gibi konuşuyor işte ne güzel. Tüm cümlelerini yuvarlıyor. Kesin konuşmuyor :)

Ertem şener : Riekering 2 mağlubiyet alınca gidecek diyorlar ( onun bunun çocuğu sorduğu soruya bak )

LN : Çok iyi çok çalışkan hoca, ne olur bilemiyorum ama ülkemizin en kötü taraflarında biri , bir kurban aranıyor , ben mümkün olduğu kadar hocanın arkasındayım bunun garantisini veriyorum.

yusuf yusuf oldular. Iddaasina girerim selcuk,umut v.b. bunlara para veriyorlardir kazmalari icin

Adebayor rizesporda golleri siraladikdan sonra niye biz almadik diyenler cok olacak

Yalan dolan olan ne?

Marsilya başkanının açıklamasına mı inanacağım bizim muhabirlere mi?

Adam isterse bırakır isterse para talep eder, kontratında yok demiş işte öyle bir madde.

Kontratı yapan onlar olduğuna göre?

Levent nazifogluda bonservis verecez derdi heralde demi.İmza parası olayı var dedi geçen tv de.Bonservis filan yok görürsün zaten haftaya transfer gerçekleşirse.

Sinan bi dur ertem ilk defa adam akilli bi soru sordu

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt