Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e iyi mi oldu. herifler ilk kez golcü gördüler. hadi eyvallah deyip gitti.

Beleş geldi Adam şampiyon etti şampiyon daha ne olsun tinerciler 13 yılda bir şampiyon oluyor. Ben öyle oyunculara kızmam hiç adam yatmadı takir takir taktı golünü basamak atlamak istedi gitti

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Insallah dedigin gibi olur.
Ama öyle değil mi renkdaş Diarrayla ilgilendiğimizi Leiva zamanında Nazifoğlu duyurdu zaten şimdi önce Nazifoğlu çıkıyo tvye mutlaka alcaz en az bir tane diyo ertesi gün Dursun 2-3 transfer yapcaz diyo sonra Mehmetle Cenk Fransaya gidiyo bunlar tv karşısına çıkacak yüz bulduklarına göre bu iş hallolmuş bence

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:dispirited: ünal aysalı özledim.dursuna yakışmıyo bu kupalar.

Psg Barça dan münur el haddi yi alıyormuş

talisca,vitinho vb oyuncuları almalı Galatasaray...yasin,hamit,sabri,donk boşun boşu.

Leiva'ya da 4 verecektik Diarra'ya da verilir bonservis olarak,yıllık ücreti de 3 olursa güzel olur

Donk u opsiyonsuz kiralasak kötü mü olurdu soruyorum burdaki opsiyon takıntılılara.

Beleş geldi Adam şampiyon etti şampiyon daha ne olsun tinerciler 13 yılda bir şampiyon oluyor. Ben öyle oyunculara kızmam hiç adam yatmadı takir takir taktı golünü basamak atlamak istedi gitti

olmaz çok aglarız! :)

bizdekiler tam tersi. kapıdan kovuyoruz bacadan giriyorlar!!

Donk u opsiyonsuz kiralasak kötü mü olurdu soruyorum burdaki opsiyon takıntılılara.

aynen,hem sonra şutlamasıda zor olmazda bizim lig icin kiralama iyi formul özellikle degecek bir adamsa ama çöp için degmez

fakat bizim ligte talisca gibi bebeler icin uygun degil genc oyuncu geliştirme için hollanda ispanya belçikaya yollayacan

bruma bile en güzel örnek

pazartesi günü bir menejerde özgür sancara galatasarayla bir forvet oyuncusu için görüşüyoruz,çarşamaba-perşembe sonuçlanır demişti.benim anladığım kesin bir ön libero,cemaili-emrah başsan yerine josue,bir de yedek forvet alınıp iç isimle transfer kapatılacak.denayer alınmayıp donk takımda tutulacak.

gitsinde nasıl giderse gitsin opsiyonlu opsiyonsuz farketmez

Yok ben Kasımpaşa dan alırken diyorum.
Aynı şey tarık salih dzemaili gibiler içinde geçerli. Bak denayer opsiyonsuz kiraladik ne oldu ne kaybettik oğlan daha bize geri gelmek istiyor o kadar kesik yemesine rağmen ilk başlarda

Leiva'ya da 4 verecektik Diarra'ya da verilir bonservis olarak,yıllık ücreti de 3 olursa güzel olur

imza parası hariç 4,5 m euro garanti parayı kabul etmiş zaten iki yıl için.sorun para değil,ikna edemedim diyodu menejeri ısrarla.daha pazertesi konuştum diyodu,eşim istemiyo diyodu.

hal rabson kanu

hala bosta hayret birisi transfer yapmamis ,aslinda bizde is yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt