Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok ben Kasımpaşa dan alırken diyorum.
Aynı şey tarık salih dzemaili gibiler içinde geçerli. Bak denayer opsiyonsuz kiraladik ne oldu ne kaybettik oğlan daha bize geri gelmek istiyor o kadar kesik yemesine rağmen ilk başlarda

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
haa anladım da kiralasak Kasımpaşa kimde oradan oyuncu kiralıyoruz derdik

donk gelmesin diye çok yazmıştım. belliydi elde patladı. dogru adamı alıcan. kiraladın iyi çıktı gitti. gene problem.

Problem değil faydalanmis oluyorsun kupa kazanıyorsun şampiyon oluyorsun,şampiyon demek para demek cl geliri demek. Asıl problem sen Donk gibi tolga gibi adamı alıp başarı elde edemezsen daha da çok batarsin

diarra marsilyadan net ne kadar alıyor bilen varmı ? oyuncu maaslarını bulmak kolay olmuyor fransada %45 civarıda vergi var sanırım

----------Muslera

Cavanda-Ched-Balta-Carol

--------Selcuk--Diarra

Sinan-----Sneijder---Bruma

-----------Podolski

Yedekler:

-Cenk
-Serdar
-Linnes
-Tolga
-Josue
-Eren
-Yasin

bu arada Gökmen son günlerde ilk aciklayan kisi oldu hep:

Josue nin sonunda bize gelecegini (rakamlar da hatali ama galiba)
Diarra icin Fransa ya gittigimizi
BJK nin Talisca yi kiraladigini

söyledi; tabi hic biri daha resmilesmedi ama ilk Gökmen den geldi haberler

150 bin Euro alıyor aylık

1.8 milyon euro mu alıyo yıllık yani eğer öyleyse 3-4 imza parası 2.5-3 civarı yıllıkla muazzam bir transfer olur dediğim gibi Serdar parasına geliyo

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bugün kovada ay tutulması var....sakin kalmaya bakın.

1.8 milyon euro mu alıyo yıllık yani eğer öyleyse 3-4 imza parası 2.5-3 civarı yıllıkla muazzam bir transfer olur dediğim gibi Serdar parasına geliyo

Maaşını 1.68 e böldünmu eline gecen parayı hesapliyorsun.

Mesala diaby 230 bin Euro ya oynuyor net

image-1-e1461809529835.png

Aylık brüt maaş bunlar net değil.

Problem değil faydalanmis oluyorsun kupa kazanıyorsun şampiyon oluyorsun,şampiyon demek para demek cl geliri demek. Asıl problem sen Donk gibi tolga gibi adamı alıp başarı elde edemezsen daha da çok batarsin

Senin dedigin gibi olsa tum takimlar oyuncu kiralardi neden satin alsinlar?

Aldin iyi cikti sampiyon olamadin gitti hersey sil bastan.

Veya sampiyon oldun bjk gibi adamlarin gitti ne olucak??

Senol ondan agliyor ya. Kolay mi sifirdan kurmak? Sampiyon olan takimin en iyi 4 oyuncusu gitti.

Onemli olan Donku almamak.

Mesela Melo ilk yil sonunda gitseydi Selcukla 13 gol bilmem kac asist yaptigi yikdan sonra taraftar protestosu yonetimi bile dusurebilirdi. Safti kayardi yonetimin.

Reel hayatta dedigin gibi olsa kimse oyuncu almazdi, 1 yil kiralayip test surusu yapardi, niye alsin?

Son düzenleme:
Fransada topçular ucuza oynuyo desene :D

Adalet diyoruz biz buna. Carole gibi topçulara sen net 500 bin ver koşarak gelir.
Benim issiar dia ile konuşma fırsatım olmuştu fenere gideceği zaman. Bana dedi sen olsan Fransa'da lyon da 900 bin Euro maaş alıp 400 bin vergi verip 500 é oynamayı mi tercih edersin yoksa kalitesi burdan düşük bir ligde rahatça 2 milyon Euro ya yakın maaş a mı.

Adalet diyoruz biz buna. Carole gibi topçulara sen net 500 bin ver koşarak gelir.
Benim issiar dia ile konuşma fırsatım olmuştu fenere gideceği zaman. Bana dedi sen olsan Fransa'da lyon da 900 bin Euro maaş alıp 400 bin vergi verip 500 é oynamayı mi tercih edersin yoksa kalitesi burdan düşük bir ligde rahatça 2 milyon Euro ya yakın maaş a mı.

Kalitesi düşük bir ligde 700 bin euro neyine yetmiyor.

Hem para birimimiz tl euro 3 katı

Resmen futbolcular sömürüyor. Yazıklar olsun böyle sisteme

Senin dedigin gibi olsa tum takimlar oyuncu kiralardi neden satin alsinlar?

Aldin iyi cikti sampiyon olamadin gitti hersey sil bastan.

Veya sampiyon oldun bjk gibi adamlarin gitti ne olucak??

Senol ondan agliyor ya. Kolay mi sifirdan kurmak? Sampiyon olan takimin en iyi 4 oyuncusu gitti.

Onemli olan Donku almamak.

Mesela Melo ilk yil sonunda gitseydi Selcukla 13 gol bilmem kac asist yaptigi yikdan sonra taraftar protestosu yonetimi bile dusurebilirdi. Safti kayardi yonetimin.

Reel hayatta dedigin gibi olsa kimse oyuncu almazdi, 1 yil kiralayip test surusu yapardi, niye alsin?

Sen ne inatçı çıktın ben şuanki durumumuzdan bahsediyorum. Şuan öyle bir Lükse sahip değiliz ileriye dönük proje yapma zamanı değil şampiyon olup duzluge çıkmaktan bahsediyorum :)

Fransada topçular ucuza oynuyo desene :D

O haftaliktir.

Ayda kucuk diarrayi bile 160 bin euro brut maasa oynatamazsin. Bir de fransada kesinti %55 mi ne. En yuksek vergi fransada.

Edit: % 75 mis. https://m.fotomac.com.tr/fransaligue1/2013/04/02/fransa-futbolu-sokta-yuzde-75-vergi

Yani diarra haftalik 160 bin euro aliyorsa eline yilda net gecen 2 milyon eurodur!! Koyarsin masaya 4.5 i o da pasa pasa gelir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt