Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Bizim yonetimizde taraftarimizda gram akıl yok
Düne kadar klüp batıyor millet cebini dolduruyor diye yönetime kızan taraftar bugün maliyeti 20 milyon euro yu bulan diarra için ne olursa olsun gelsin diyor
O 20 milyon euro ile git 4 5 tane potansiyelli genç fransız al
Hiç olmazsa takimin gelecekte planmasi olur para dökmeden 30 küsür yaşında sneijder selçuk hakan hamit sabri ne kadar daha oynayacak gelecek adam da keza öyle
Diarra seyretmek ayri zevk ama 2 3 yil sonra seyredecek takimda kalmayacak
Diarra sırf ceza dan kurtulmak için bu yıl kasmis olabilir moskova macerası ortada
Yaşı gelmiş bu saatten sonra piyasası ya çin ya katar tabi onlarda alırsa
Bayıl paraları 2 yil sonra da cezayı yedimi allah belanı versin yönetim, niye transfer yapmıyor yönetim
Düne kadar klüp batıyor millet cebini dolduruyor diye yönetime kızan taraftar bugün maliyeti 20 milyon euro yu bulan diarra için ne olursa olsun gelsin diyor
O 20 milyon euro ile git 4 5 tane potansiyelli genç fransız al
Hiç olmazsa takimin gelecekte planmasi olur para dökmeden 30 küsür yaşında sneijder selçuk hakan hamit sabri ne kadar daha oynayacak gelecek adam da keza öyle
Diarra seyretmek ayri zevk ama 2 3 yil sonra seyredecek takimda kalmayacak
Diarra sırf ceza dan kurtulmak için bu yıl kasmis olabilir moskova macerası ortada
Yaşı gelmiş bu saatten sonra piyasası ya çin ya katar tabi onlarda alırsa
Bayıl paraları 2 yil sonra da cezayı yedimi allah belanı versin yönetim, niye transfer yapmıyor yönetim
Son düzenleme: