Alp Tuğcan
Sarı Üye
- 9 Haziran 2015
- 803
- 25
- 488
Martins İndi ?
Fiko bugun talisca,indi ve aboubakar ı bitirip gelcek. adam 2 gündür portekizde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Martins İndi ?
josuede opsiyon yoksa niye aldık ulan?
futbolcu çiftliğimiyiz biz
Adam cöpNicolai Jorgensen'i alacaktık... adam 3m euroya Feyenoord'a gitti düşündükçe üzülüyorum
Bizim ne zaman bütün bölgelerimiz tam oldu ki ? O yüzden bırakın bir yer nazarlık eksik kalsın ?Muslera
Serdar
Diarra
Sneijder
omurgası iş yapar bu ligde. Ön bölgeye Eren yerine daha farklı bir isim olsaydı keşke.
Maça gidim mi bilmiyorum
Guingamp : Johnsson - Ikoko, Kerbrat, Sorbon, Angoua - Coco, Diallo, Deaux, Salibur - Briand (c), Privat.
Marseille : Pelé – Sakai, Hubocan, Doria, Rekik – Diarra (c), Diaby - Thauvin, Cabella-Gomis-Sarr
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
kac mac izledin
Durduğn hata, git.
Bu levent n. da kaypak cıktı.
Bugun diarra isinin palavra oldugu anlasildi.
Abv!
Ulan dumbuk dun dedin daha diarra %99 bitti diye simdi yanlis anlasildi deyip dansozluk yapiyor deyyus!.
Dun anlamaliydim irfan kurtoglunun Hagi transferi icin bile kendi yapmis gibi soylediginde yalancinin teki oldugunu anlamaliydim. O donemin ofisboyu kendi yapmis Hagi transferini gibi yalan konusmustu.![]()
Monaco yu titrettik Marsilya yi çatırdattiralım.
Ondan değil ya ben daha ısınamadım memleketim Nancy takımını çok severdim bura yeni taşındım daha tam Guingamp taraftarı olamadık. Ayrıca yakında hemen Lorient,Rennes ve Brest takımları da var![]()
Guingamp yensinde Lassana isyan etsin
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk