Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nicolai Jorgensen'i alacaktık... adam 3m euroya Feyenoord'a gitti düşündükçe üzülüyorum

........................Robin Yalçın.....Flamini.................
Emrah Başsan.............................................Ahmet İlhan
..........................Kweuke....Adebayor...................

İleri ikili adam yer lan :D

Diarra için Rusya'dan haber bekleniyor. Galatasaray oyuncuyla sorun yaşamıyor. Ceza konusu netleşince transferin seyri belli olur.

Maça gidim mi bilmiyorum

Guingamp : Johnsson - Ikoko, Kerbrat, Sorbon, Angoua - Coco, Diallo, Deaux, Salibur - Briand (c), Privat.

Marseille : Pelé – Sakai, Hubocan, Doria, Rekik – Diarra (c), Diaby - Thauvin, Cabella-Gomis-Sarr

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Forvet için transferin son günlerinde uygun bir isim bulunursa alınır, aksi halde Eren-Podolski-Sinan devam.

Maça gidim mi bilmiyorum

Guingamp : Johnsson - Ikoko, Kerbrat, Sorbon, Angoua - Coco, Diallo, Deaux, Salibur - Briand (c), Privat.

Marseille : Pelé – Sakai, Hubocan, Doria, Rekik – Diarra (c), Diaby - Thauvin, Cabella-Gomis-Sarr

Durduğn hata, git.

Durduğn hata, git.

Monaco yu titrettik Marsilya yi çatırdattiralım. :D

Ondan değil ya ben daha ısınamadım memleketim Nancy takımını çok severdim bura yeni taşındım daha tam Guingamp taraftarı olamadık. Ayrıca yakında hemen Lorient,Rennes ve Brest takımları da var :D

Guingamp yensinde Lassana isyan etsin

Bu levent n. da kaypak cıktı.

Bugun diarra isinin palavra oldugu anlasildi.

Abv! :(

Ulan dumbuk dun dedin daha diarra %99 bitti diye simdi yanlis anlasildi deyip dansozluk yapiyor deyyus!.

Dun anlamaliydim irfan kurtoglunun Hagi transferi icin bile kendi yapmis gibi soylediginde yalancinin teki oldugunu anlamaliydim. O donemin ofisboyu kendi yapmis Hagi transferini gibi yalan konusmustu. :(

Fevri davranmayalım.Sen yapma bari.

Monaco yu titrettik Marsilya yi çatırdattiralım. :D

Ondan değil ya ben daha ısınamadım memleketim Nancy takımını çok severdim bura yeni taşındım daha tam Guingamp taraftarı olamadık. Ayrıca yakında hemen Lorient,Rennes ve Brest takımları da var :D

Guingamp yensinde Lassana isyan etsin

Git Lass'a sor bizim işi :D

Muslera

Linnes-Chedjou-Hakan-Carole

Tolga-Selçuk

Podolski-Sneijder-Bruma

Eren

Sub: Cenk, Sinan, Josue, Yasin, Cavanda, Serdar,Hamit

Ben buna fit'im​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt