Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamza Hamzaoglu´nun zihniyeti ofsayt. O yüzden hicbirzaman büyük bir hoca olamayacak.

Duygusallik, vefa mefa filan, bunlar gereksiz ve yanlis seyler. Hakedene vefa gösterirsin (performansi hala iyiyse).

Degilse, babamin oglu olsa affetmem. Burasi Galatasaray. Kisacasi, Hamza capsiz bir hocadir. Benim icin bitmis bir hocadir.

"Bizim evladimiz" gibi angutca düsünceler, Türk futboluna zarar verir. Capsizlar korundugu sürece, Türk futbolu ilerleyemez.

Iste Türk futbolundaki en büyük sorun da bu capsiz düsünceye sahip Hamza gibi capsiz ve vizyonsuz hocalar.

ben her ota boka ceza aliyorum zaten :D O nu pek takma :D

inan şuan kalbim sızladı. samimi söylüyorum bak. hakkın vardır söylediklerinde elbet.
birdaha ceza alırsan bende yanına gelicem ulan yanıma yasinide alıp üçümüz takılırz

Jose nin değerini bilemedik

Tez elden kurtulduğumuza dua edelim.Mainz çok büyük iş yaptı bizi kurtararak.Kendi başlarına bela aldılar.Şimdi uğraşıp dursunlar.O adam defansif olarak kendini geliştirmedikçe hiç bişey olmaz ondan.Bölgesel lig takımından 3 gol yedi ki mainz Almanyanın en iyi defans yapan takımlarındandı geçen sene.Onları da çökertti.Jose gibi bir adamı nasıl aldılar resmen şoktayım.Şu maçı görünce geçen seneki Rize maçı aklıma geldi.Yine jose yine son 2 dakikada 2 gol :D tşk ederim kendi adıma mainz :D bu adamdan bonservis kazandık bi de piyango gibi

Bize her sevdadan geriye kalan --> SADECE GALATASARAY

:gs:

Tez elden kurtulduğumuza dua edelim.Mainz çok büyük iş yaptı bizi kurtararak.Kendi başlarına bela aldılar.Şimdi uğraşıp dursunlar.O adam defansif olarak kendini geliştirmedikçe hiç bişey olmaz ondan.Bölgesel lig takımından 3 gol yedi ki mainz Almanyanın en iyi defans yapan takımlarındandı geçen sene.Onları da çökertti.Jose gibi bir adamı nasıl aldılar resmen şoktayım.Şu maçı görünce geçen seneki Rize maçı aklıma geldi.Yine jose yine son 2 dakikada 2 gol :D tşk ederim kendi adıma mainz :D bu adamdan bonservis kazandık bi de piyango gibi

Bize uyumlu değildi zaten renktaş , basan,parçalayan bir yapısı yok , çık yumşak

Lan yürü git sezon başı niye o adamlar iş yapmıyordu o zaman ?

Gelenden geçenden 4 yiyorduk ne çabuk unuttun ?

O berbat sezonu bu adam sayesinde 3 kupa ile kapattın

Muslera ve Sneijder tek başına şampiyon yapabiliyorlar madem niye geçen sene yoktular ?

adam gibi oku.

Senin o Selcuk denilen gavat Hainlik yaptimi? YAPTI. Digerleri yaptimi ? YAPTI. Tabiki iki oyuncu 100% yapamaz. Yinede bu ikili EN AZ 70-80% yapmislar. Geri kalanini ise Dürüst-Albayrak
Ikincisi herif türkiyeyi taniyormu? Tanimiyor . Lige alisacak oyunculari taniyacak. Yinede kovulmadan liderin 1 puan gerisinde kalmis. Senin irkci denilen hamza hirbosu gibi sicmadi. HEEEE birde CL gruplarina bak. Birisinde Arsenal-Dortmund-Anderlecht digerinde Atletico-Benfica-Astana. En kolay gruplardan birtanesinde sicti hirbo.

Birdaha oku Prandelliye iyi td demedim. Adam gibi kondisyon yüklemesi yapti dedim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadas Talisca wonderkid ise Benfica niye bu kargalara yollasiñ ??
Kesin bi halt var bu iste.
Yüklü para verdiler heralde.
Ya da bu adam wonderkid falan degil

Hamza hoca 2000'li yıllarda kulübümüzde çalışmış en iyi teknik direktördür diyebilirim.

adam gibi oku. Lan i babana diyebilirsin

Senin o Selcuk denilen gavat Hainlik yaptimi? YAPTI. Digerleri yaptimi ? YAPTI. Tabiki iki oyuncu 100% yapamaz. Yinede bu ikili EN AZ 70-80% yapmislar. Geri kalanini ise Dürüst-Albayrak
Ikincisi herif türkiyeyi taniyormu? Tanimiyor . Lige alisacak oyunculari taniyacak. Yinede kovulmadan liderin 1 puan gerisinde kalmis. Senin irkci denilen hamza hirbosu gibi sicmadi. HEEEE birde CL gruplarina bak. Birisinde Arsenal-Dortmund-Anderlecht digerinde Atletico-Benfica-Astana. En kolay gruplardan birtanesinde sicti hirbo.

Birdaha oku Prandelliye iyi td demedim. Adam gibi kondisyon yüklemesi yapti dedim.

Ne kadar seviyesiz bir mesaj

Tam bir Alamancı yorumu bay DÖNER

Hamza iti de nerden çıktı şimdi yine.

Adamdan kurtulduk diye seviniyoruz siz de hala gündeme taşıyor sunuz o itoğlu iti. Bizi deli ettiğini ne çabuk unuttunuz.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

George Hagi Galatasaray ın görüp göreceği en büyük teknikdırektordu.

Onun yeri asla dolmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt