- 13 Ekim 2014
- 109.938
- 59.219
- 4.708
GALATASARAYLI yazacaksın. bunları daha demin konuştuk musap. kendine çeki düzen ver lütfen. sonra ceza yiyince ben neden ceza yedim diyorsun yersin tabii
ben her ota boka ceza aliyorum zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GALATASARAYLI yazacaksın. bunları daha demin konuştuk musap. kendine çeki düzen ver lütfen. sonra ceza yiyince ben neden ceza yedim diyorsun yersin tabii
ben her ota boka ceza aliyorum zatenO nu pek takma
![]()
Jose nin değerini bilemedik
inan şuan kalbim sızladı. samimi söylüyorum bak. hakkın vardır söylediklerinde elbet.
birdaha ceza alırsan bende yanına gelicem ulan yanıma yasinide alıp üçümüz takılırz
Tez elden kurtulduğumuza dua edelim.Mainz çok büyük iş yaptı bizi kurtararak.Kendi başlarına bela aldılar.Şimdi uğraşıp dursunlar.O adam defansif olarak kendini geliştirmedikçe hiç bişey olmaz ondan.Bölgesel lig takımından 3 gol yedi ki mainz Almanyanın en iyi defans yapan takımlarındandı geçen sene.Onları da çökertti.Jose gibi bir adamı nasıl aldılar resmen şoktayım.Şu maçı görünce geçen seneki Rize maçı aklıma geldi.Yine jose yine son 2 dakikada 2 goltşk ederim kendi adıma mainz
bu adamdan bonservis kazandık bi de piyango gibi
Vetocu JOR 9 maca cikip 2 kupa almasina ne diyon renktas
Lan yürü git sezon başı niye o adamlar iş yapmıyordu o zaman ?
Gelenden geçenden 4 yiyorduk ne çabuk unuttun ?
O berbat sezonu bu adam sayesinde 3 kupa ile kapattın
Muslera ve Sneijder tek başına şampiyon yapabiliyorlar madem niye geçen sene yoktular ?
Vetocu JOR 9 maca cikip 2 kupa almasina ne diyon renktas
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Yasin renktaşımız nerde , forum tatsız tuzsuz onsuz
adam gibi oku. Lan i babana diyebilirsin
Senin o Selcuk denilen gavat Hainlik yaptimi? YAPTI. Digerleri yaptimi ? YAPTI. Tabiki iki oyuncu 100% yapamaz. Yinede bu ikili EN AZ 70-80% yapmislar. Geri kalanini ise Dürüst-Albayrak
Ikincisi herif türkiyeyi taniyormu? Tanimiyor . Lige alisacak oyunculari taniyacak. Yinede kovulmadan liderin 1 puan gerisinde kalmis. Senin irkci denilen hamza hirbosu gibi sicmadi. HEEEE birde CL gruplarina bak. Birisinde Arsenal-Dortmund-Anderlecht digerinde Atletico-Benfica-Astana. En kolay gruplardan birtanesinde sicti hirbo.
Birdaha oku Prandelliye iyi td demedim. Adam gibi kondisyon yüklemesi yapti dedim.
George Hagi Galatasaray ın görüp göreceği en büyük teknikdırektordu.
Onun yeri asla dolmadı.