Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.447
- 19.297
- 2.633
Onaziye çöp diyen kendisi çöptür.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Musap , Ahmet Kolkoporan abimizin düştüğü hataya düşüyorsun sonunda sinirlenip ana avrat küfredip ya perma ban yersin yada forumu bıraktığını açıklarsın.
Forumda trollükten zevk alan bir kesim var , tavsiyem ( bu herkes için geçerli ) birisi damarınıza basıyorsa direk bloklayıp geçin , bu foruma stres atmak için girerken daha fazla sinirleniyorsanız bir sorun var demektir.
Bloklamak için o kişinin profiline girip , avatarı altında engelleme butonuna tıklamanız yeterli.
Hakan seni yer simdi
Kulağım çınladi geldim
Hayirdir
Aydin, Osman, (Arda) ya böyle konularda cevap vermeyin yeter. Pokemon disinda ciddiye almaya gerek yok. Cogu zaman tek reaksiyon pesindeler, bosuna ceza aliyorsunuz.
Forumda herkes kendi gorusune sahip, ve boyle olmali. Bi kac arkadas tartismasini bilmiyorsa ya tartismayacak ya da cezayi yiyecek. En dogali bu. Yok buna cevap vermeyin suna cevap vermeyinle olmaz bu isler.Aydin, Osman, (Arda) ya böyle konularda cevap vermeyin yeter. Pokemon disinda ciddiye almaya gerek yok. Cogu zaman tek reaksiyon pesindeler, bosuna ceza aliyorsunuz.
şuan beni çok kırdığının farkındasındır umarım. gerçekten alındım. bundan sonra ne yaparsan yap kırılan kalbimi onaramazsın. evindeki bir vazoyu duvara at kır parçala tekrar toparlayabilirmisin eskisi gibi olurmu. ASLA.Aydin, Osman, (Arda) ya böyle konularda cevap vermeyin yeter. Pokemon disinda ciddiye almaya gerek yok. Cogu zaman tek reaksiyon pesindeler, bosuna ceza aliyorsunuz.
hangi mafya bu , abimiz "gözüm üzerinde" hareketini yanlış algılamış.şuan beni çok kırdığının farkındasındır umarım. gerçekten alındım. bundan sonra ne yaparsan yap kırılan kalbimi onaramazsın. evindeki bir vazoyu duvara at kır parçala tekrar toparlayabilirmisin eskisi gibi olurmu. ASLA.
şu dakikadan itibaren seni yok etmeye and içtim. geçen sana demiştim ya sergenle işim bitsin sıra sana gelecek diye. gözün aydın sıra sana atladı.
![]()
hangi mafya bu , abimiz "gözüm üzerinde" hareketini yanlış algılamış.
Musap , Ahmet Kolkoporan abimizin düştüğü hataya düşüyorsun sonunda sinirlenip ana avrat küfredip ya perma ban yersin yada forumu bıraktığını açıklarsın.
Forumda trollükten zevk alan bir kesim var , tavsiyem ( bu herkes için geçerli ) birisi damarınıza basıyorsa direk bloklayıp geçin , bu foruma stres atmak için girerken daha fazla sinirleniyorsanız bir sorun var demektir.
Bloklamak için o kişinin profiline girip , avatarı altında engelleme butonuna tıklamanız yeterli.