Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Musap renktaş boşver şunu

Kibirbahçe lehine alenen yorum yazıp aleyhine olan hiç bir konuda yorum yapmayan biri için değmez

Bu ateş üfleyerek sönmez

Musap , Ahmet Kolkoporan abimizin düştüğü hataya düşüyorsun sonunda sinirlenip ana avrat küfredip ya perma ban yersin yada forumu bıraktığını açıklarsın.

Forumda trollükten zevk alan bir kesim var , tavsiyem ( bu herkes için geçerli ) birisi damarınıza basıyorsa direk bloklayıp geçin , bu foruma stres atmak için girerken daha fazla sinirleniyorsanız bir sorun var demektir.
Bloklamak için o kişinin profiline girip , avatarı altında engelleme butonuna tıklamanız yeterli.

böyle "insanlarin" yüzünden ne perma ban yerim nede forumu birakirim. Aslinda bazen böyle heriflere yüklenmek iyi geliyor. Insan umuyor hatalarindan dönmelerini. Keske kit beyinli olmasa

Aydin, Osman, (Arda) ya böyle konularda cevap vermeyin yeter. Pokemon disinda ciddiye almaya gerek yok. Cogu zaman tek reaksiyon pesindeler, bosuna ceza aliyorsunuz.

Konu dağılmasın arkadaşlar.

En son çöp denmişti sanırım.

Aydin, Osman, (Arda) ya böyle konularda cevap vermeyin yeter. Pokemon disinda ciddiye almaya gerek yok. Cogu zaman tek reaksiyon pesindeler, bosuna ceza aliyorsunuz.
Forumda herkes kendi gorusune sahip, ve boyle olmali. Bi kac arkadas tartismasini bilmiyorsa ya tartismayacak ya da cezayi yiyecek. En dogali bu. Yok buna cevap vermeyin suna cevap vermeyinle olmaz bu isler.

şuan beni çok kırdığının farkındasındır umarım. gerçekten alındım. bundan sonra ne yaparsan yap kırılan kalbimi onaramazsın. evindeki bir vazoyu duvara at kır parçala tekrar toparlayabilirmisin eskisi gibi olurmu. ASLA.

şu dakikadan itibaren seni yok etmeye and içtim. geçen sana demiştim ya sergenle işim bitsin sıra sana gelecek diye. gözün aydın sıra sana atladı.

you-are-going-to-die-threat-two-fingers-on-neck-viggo-mortensen-eastern-promises.gif

şuan beni çok kırdığının farkındasındır umarım. gerçekten alındım. bundan sonra ne yaparsan yap kırılan kalbimi onaramazsın. evindeki bir vazoyu duvara at kır parçala tekrar toparlayabilirmisin eskisi gibi olurmu. ASLA.

şu dakikadan itibaren seni yok etmeye and içtim. geçen sana demiştim ya sergenle işim bitsin sıra sana gelecek diye. gözün aydın sıra sana atladı.

you-are-going-to-die-threat-two-fingers-on-neck-viggo-mortensen-eastern-promises.gif
hangi mafya bu , abimiz "gözüm üzerinde" hareketini yanlış algılamış.

Kadir oyle forumda foto ve tweet paylasmakla forumeskiya'si olunmuyor buralarda.

Musap , Ahmet Kolkoporan abimizin düştüğü hataya düşüyorsun sonunda sinirlenip ana avrat küfredip ya perma ban yersin yada forumu bıraktığını açıklarsın.

Forumda trollükten zevk alan bir kesim var , tavsiyem ( bu herkes için geçerli ) birisi damarınıza basıyorsa direk bloklayıp geçin , bu foruma stres atmak için girerken daha fazla sinirleniyorsanız bir sorun var demektir.
Bloklamak için o kişinin profiline girip , avatarı altında engelleme butonuna tıklamanız yeterli.

Öyleyse bana neden eleştirdiğin 'trollüğü ' yaptın dün , Melih ? Madem bu kadar rahatsızdın, bu olaydan ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sayfa atladı maalesef gereken cevap da gelmedi.

Olay soğudu diyebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt