Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda herkes kendi gorusune sahip, ve boyle olmali. Bi kac arkadas tartismasini bilmiyorsa ya tartismayacak ya da cezayi yiyecek. En dogali bu. Yok buna cevap vermeyin suna cevap vermeyinle olmaz bu isler.

bazilari sadece provokasvon pesinde renkdash, onlara cevap vererek bos tartismalar cikiyor, farkli görüslerle alakasi yoksa sadece o üyeleri söylemezdim

Kral öldü, yaşasın yeni kral !

8BZHE1sO_400x400.jpg

Riekerink mi bu?

Trollerin trollükten dert yandığı forum gibi forum.

bazilari sadece provokasvon pesinde renkdash, onlara cevap vererek bos tartismalar cikiyor, farkli görüslerle alakasi yoksa sadece o üyeleri söylemezdim
Eh yani Yasin su siralada yok yerini bos birakti, bi kac renkdas yerini doldurmaya calisiyor ama olmuyor olmuyor.

Diarra inşallah gelir orası ayrı da alternatiflerini çok merak ettim :)

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aydın doğru düzgün bir üslupla mesaj yazmış, 3 kupa 4 yıldızlı teknik direktörümüzden sitayişle bahsetmiş.

Üzerine hakaretler, küfürler.

Sonra onun yaptığı trollük oluyor.

Bırakalım bu işleri dostlar.

Manu forumunda Sir Alex'i öven adamlara troll deniyor mu merak ediyorum doğrusu.

şuan beni çok kırdığının farkındasındır umarım. gerçekten alındım. bundan sonra ne yaparsan yap kırılan kalbimi onaramazsın. evindeki bir vazoyu duvara at kır parçala tekrar toparlayabilirmisin eskisi gibi olurmu. ASLA.

şu dakikadan itibaren seni yok etmeye and içtim. geçen sana demiştim ya sergenle işim bitsin sıra sana gelecek diye. gözün aydın sıra sana atladı.

you-are-going-to-die-threat-two-fingers-on-neck-viggo-mortensen-eastern-promises.gif

Nikolai reis..

e2b8fff78ef49fe65d6ce2797dda8cff.jpg

Aydin, Osman, (Arda) ya böyle konularda cevap vermeyin yeter. Pokemon disinda ciddiye almaya gerek yok. Cogu zaman tek reaksiyon pesindeler, bosuna ceza aliyorsunuz.

Bu Mesaji raporladim umarim birseyler yapilir

Son 10 sayfada mesajim olmamasina ragmen tahrik etmek icin yazilmis bir Mesaj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt