Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben nedense sinan a pek güvenmiyorum ikinci bir yasin olur diye korkuyorum. İnşallah Bruma ya bişey olmaz yoksa yandık Top 5 i zorlariz

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Diarra-josue-denayer(zor)
ama iyi olur.

Reis toparlamis kendini bu sene beklenti yüksekmis
13912377101544302673857014912636405778486307n.jpg

Reis toparlamis kendini bu sene beklenti yüksekmis
13912377101544302673857014912636405778486307n.jpg

Kadiköyde efsane top oynamisti gg'nin son anda cizgiden cikardigi topu gol sanip bagirmistim fenerlilerin arasinda :D

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mariano-eren -ontivero olsa forvet hattı fena olmaz.ontivero devre arası gelecek.

Bu tarık marık neden gitmiyor lan hala kiralık bile isteyen yok mu? Allah belasını versin bu camia da çaycı bile olanayacak adamlar yılda 4-5 milyon TL maaş alıyor birde

Kadiköyde efsane top oynamisti gg'nin son anda cizgiden cikardigi topu gol sanip bagirmistim fenerlilerin arasinda :D

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu hareketlere bak bee off. Bülent ünder mi ne kariyerini bitirdi adamın karısı hapis yattı Arabistan damı ne topuklari gözüküyor diye elbise de
Juan Pablo Pino || HD || ♥GALATASARAY♥ ( •••GSVideosOfficial••• ) - YouTube

Dos transferi ligin ve bizim kaderimizi belirleyecek.insallah bu otelci bunun farkindadir

Bu tarık marık neden gitmiyor lan hala kiralık bile isteyen yok mu? Allah belasını versin bu camia da çaycı bile olanayacak adamlar yılda 4-5 milyon TL maaş alıyor birde

Antalya istiyor maaşlar yarı yarıya şartı ile.
Yoksa kayseri bonservisi ile istiyormus ama tarık kiralık gitmem diye ısrarcıymıs

Antalya istiyor maaşlar yarı yarıya şartı ile.
Yoksa kayseri bonservisi ile istiyormus ama tarık kiralık gitmem diye ısrarcıymıs

Ümit karan açıklamıştı 50 bin euroya almanyadan geldi diye valahi billahi o bile çook bu adama nasıl bu kadar para verildi aklım almıyor

Keita sağda bruma solda olsaydı bu takımı selçuk bile durduramazdı bende keitayı görünce kötü oldum iyi adamdı vesselam

lass gelsin abbas baskanimin yagli vicik suratina pasta cila yaparim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt