Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sporting Lisbonne denayeri kiralamak için girişimleri hizlandirmis

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bu bjk nasil oluyorda boyle sozlesmeleri karsi takima kabul ettiriyor. Gerci eger Porto 2 sene bir oyuncuyu kiraliyorsa o oyuncu 20m uzeri satilmaz ama yinede helal olsun

Şafak Malatya @SafakSina1903
Periscope'a ek..Talisca için detaylar yavaş, yavaş geliyor.
Sözleşme 2 yıllık.
Opsiyon 20 M€
Kiralık sürwsince 20 üzeri satış olursa ++
Follow
++ Beşiktaş 5M€ alacak.
Kendisine verileceknrakam 1.8 M€.

Bu bjk nasil oluyorda boyle sozlesmeleri karsi takima kabul ettiriyor. Gerci eger Porto 2 sene bir oyuncuyu kiraliyorsa o oyuncu 20m uzeri satilmaz ama yinede helal olsun

Periscope'a ek..Talisca için detaylar yavaş, yavaş geliyor.
Sözleşme 2 yıllık.
Opsiyon 20 M€
Kiralık sürwsince 20 üzeri satış olursa ++
Follow
++ Beşiktaş 5M€ alacak.
Kendisine verileceknrakam 1.8 M€.
Böyle olduğunu sanmıyorum zaten bu oyuncuya 25 milyon civarında teklifler vardı bu yaz yani haberler çıkmıştı bu şekilde. Bide biraz saçma 20 milyon opsiyonsa Bjk kiralık süresince 30 milyonluk bir teklif gelse. Bjk 20'ye alır, 30'a satar 5 alacağına 10 alır. Eksikler veya yanlışlıklar vardır ama genede iyi transfer gibi bana göre oyuncu büüyk yetenek ama aynı zamanda ciddi eksikleri de var.

renktaşlar güvenilir kaynak twitterdan kimler var ayrıca bu forumda olupta bejekeyi tutanların bacısını febeyi tutanların anasını demek istedim

Hani Denayerle anlasilmisti?

Lassanayi nah alirlar ayrica sure kazanmaya calisiyolar yine

yav biz ekimin 1inde mi kurulduk 20 sinde mi?

Böyle olduğunu sanmıyorum zaten bu oyuncuya 25 milyon civarında teklifler vardı bu yaz yani haberler çıkmıştı bu şekilde. Bide biraz saçma 20 milyon opsiyonsa Bjk kiralık süresince 30 milyonluk bir teklif gelse. Bjk 20'ye alır, 30'a satar 5 alacağına 10 alır. Eksikler veya yanlışlıklar vardır ama genede iyi transfer gibi bana göre oyuncu büüyk yetenek ama aynı zamanda ciddi eksikleri de var.

Bedava aldiklari Mario Gomez'den 3.5 m kazanacaklar. Kiraladiklari adama satilirsa yarisini aliriz maddesi koymuslar. Wolfsburg'da 7m'a aldi :red:

Biz bonverisi bizim olan oyuncuyu kiralayip birde maasini oduyoruz :D

Bedava aldiklari Mario Gomez'den 3.5 m kazanacaklar. Kiraladiklari adama satilirsa yarisini aliriz maddesi koymuslar. Wolfsburg'da 7m'a aldi :red:

Biz bonverisi bizim olan oyuncuyu kiralayip birde maasini oduyoruz :D
Gomez'in geldiği durumla bu durum bir değil anlaşmaları iyi yapıyorlar ona da lafım yok ama Talisca'nın tam olarak o şartlara olacağını düşünmüyorum ayrıca mutlaka bir kiralama bedelide vardır. O kişinin dediği gibi yapıldıysada Benfica baya gerizekalıymış.

Tinercilerin Talisca,Omeruo,Carlos Gilberto’yu bir kaç gün içinde açıklayacağı ifade edildi.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

IMG_6260.webp

Böyle 1 yedek lazım hey gidi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt