Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bitsin artık şu transfer dönemi lanet olsun yav en önemli mevkiyi en sona bıraktılar serdar ve tolganın tüm maliyeti hesaplandığın da o paralara istediğin adamı getirirdin 60 tane gol yiyen takımı senede 20 maç oynayan serdar mı kurtaracak?

Nedense yine de şampiyon olacağız gibi geliyor bana,Riekerink'e güveniyorum nedense.

Drogba nasıl etki ettiyse Eto'o da öyle etki edecektir, küçümsemek ayıp olur. Aatıfların gol kralı ligde bu adamlar bacaksız haliyle 10-15 gol atabilecek adamlar. Antalya'yı bile belirli bir yere kadar tek başına taşıdı, orada da iş yapar. Keşke biz alsaydık, gerçi görüşülmüştü diye hatırlıyorum.

L'equipe Marsilya yazarı: "G.Saray, Diarra ile Cuma günü anlaştı. 5 milyon €'yu kendi planına göre ödemek istiyor."

Seçkin ekledi,
Mathieu Grégoire @SergueiComme expliqué vendredi, Lass Diarra souhaite que Galatasaray règle 5M€ de son amende. Les Turcs ok, mais à leurs conditions. #pourparlers

gökmen de ödeme planı demişti,inşallah olacak bu iş : )

@ac_yaycili 4 sa.4 saat önce
Lassana Diarra (4): Olur da Diarra olmaz ise; Galatasaray'ın ön liberodan vazgeçip (eldekiler kullanılacak) 'forvet'e yönelme durumu var

Geçen yıl 13. olan Marsilya'da fena olmayan Diarra, bu sene lige mağlubiyetle başlayan takımında varlık gösteremedi. Leş gibi, ölmüş.

:asd22:

tabi ne kadar güvenilir tartisilir ama sofascore a göre Marsilya nin en iyi oyuncusuymus dün

fd31cba33008bf7237c781ca6f9e42b5.png

L'equipe Marsilya yazarı: "G.Saray, Diarra ile Cuma günü anlaştı. 5 milyon €'yu kendi planına göre ödemek istiyor."

Seçkin ekledi,
Mathieu Grégoire @SergueiComme expliqué vendredi, Lass Diarra souhaite que Galatasaray règle 5M€ de son amende. Les Turcs ok, mais à leurs conditions. #pourparlers

gökmen de ödeme planı demişti,inşallah olacak bu iş : )

H.o diyebilirmiyiz

Eto, bizim Eren'i donunda sallar

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt