Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enes Ünal milli takima cagirilacakmis

Beşiktaş'ın anlaşma sağladığı Anderson Talisca, bu akşam 22:30'da İstanbul'a gelecek. (NTV Spor)

:asd:

14064262_855669911200793_2932232300561522499_n.jpg

büyük transfer malesef.

oguzan-talisca-atiba bu ligde her ortasahayı kevgir eder.

taki diarra gelene dek :red:

Bu bjk yi sen de ne çok abartıyorsun kardeş, iyi de anlarım da biraz fazla gözünde büyütüyorsun. Göreceğim şampiyonlar liginde o bu ligde herkesi kevgire çevirecek orta sahayı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu bjk yi sen de ne çok abartıyorsun kardeş, iyi de anlarım da biraz fazla gözünde büyütüyorsun. Göreceğim şampiyonlar liginde o bu ligde herkesi kevgire çevirecek orta sahayı

cl'de duman olurlar orası ayrı.

talisca ile kalite bir st gelirse süper ligde gene iş yaparlar.

Bjk şuan için büyük bi forvet eksikliği var oraya birilerini almazsa cacık olmaz Bjk dan

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İş yaparlar zaten,onsa hemfikiriz ama bence vasat kadroları ver. Hele taslica onların ihtiyacı olan bir oyun stline sahip değil . Sosa ile bambaşka oyuncular . ETO da gelirse bence gomez ile sosa yerine güç kaybetmiş olacaklar ki Sosa'ya beğenmeyen biri olarak diyorum bunu. Biz akıllı olsak diarra yanına iyi bir forvet de alsak, çok iddialı oluruz. Şampiyon oluruz demek saçma olur çünkü geçen sene kuşlar da sözde şampiyondu, uyum önemli.

cl'de duman olurlar orası ayrı.

talisca ile kalite bir st gelirse süper ligde gene iş yaparlar.

kadro kaliteleri italya liginin en iyi kadrolarindan bir tanesi

geçen yıl 15-20 arası maçlarını izledim telles-melo-mancini için.. handanovic-murillo-ıcardi dışında top class oynayan oyuncuları yok.. Kondogbia çok kötüydü perisic etkisizdi meloyu falan söylemyee gerek yok..sağ bek sol bek orta saha kanat her yerde eksikler..bu yıl candreva ve banega geldi ama yine birşey olacağını sanmıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt