Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Can Büyük Kimdir ?

✓ Her hafta tek maçtan yatar
✓ Her ilgilendiğimiz topçuyla ilgili bir anısı vardır
✓ Her futbolcuyla ilgili ne olumlu ne olumsuz konuşup sonra ben demiştime getirir
✓ Futbol,basketbol,voleybol,tenis,hentbol,rugby vs. ve bir çok spor dalıyla ilgili eşsiz bilgi kaynağına sahiptir
✓ XX bu adama bayılıyordunuz.Nerede bu bayılanlar ? (Öyle birisi yok) diyerek ego tatmini yapmayı sever
✓ Avrupanın her yerine seyahat etmiştir
✓ Film,müzik,kültür,sanat ve sayamayacağız bir çok konuda duayenlik yapmış bir isimdir

Eline saglik bu kadar ugrasmissin ama dogru degil cogu :D Biraz cevap vereyim. Mesela tek mactan yattigim dogrudur cogu zaman gercekten oluyor bu, iddia oynayanlarin basina gelen en pis olay budur zaten, ya tek mactan ya da tek gol yüzünden yatmak.

Hangi futbolcu ile anim var ki benim? :D Futbol disinda ilgi alanima giren spor dali yok acikcasi, ara sira basketbol izlerim ama o da cogu zaman tesadüfen oluyor ya da milli mac ya da bizim Euroleague/Eurocup maci falan oldu mu. Mesela bizim lig maclarini hic takip etmem baskette Fener maclari disinda.

Bak olumlu/olumsuz konustugum ve bunlara dayanarak sonradan eski görüslerimi belirttigim dogru bunu tutturdun. Avrupa'da seyahat ettigim yok. Almanya'da yasiyorum biliyorsun, Almanya'nin komsu ülkelerine gittim/giderim bir de Italya'ya gittim bir kere. Bir kac ülke daha var ama yolculukta icinden gectim yani öyle kalip gezmedim görmedim falan.

Müzik sanat falan hic ilgimi cekmiyor. Cok degisik bir müzik zevkim var zaten 80li 90li yillar disinda baska ve yeni müzikler dinlemem genelde. En son sinemaya ne zaman gittim hatirlamiyorum bile. Kültür konusunda ya da daha cok tarih konusunda genel bilgimin iyi oldugunu düsünüyorum cünkü tee okul zamanindan beri ilgimi cekmistir.

Restini görmezden mi gelmiş ruslaR?
Nasıl yatmış anlamadım?

Sent from my iPhone using Tapatalk

aslında diarrayı almicaksın diarrada futbolu bıraksın su ruslar 5 kurus alamasınlar avuclarını yalasınlar istiyorum gıcık oldum mallara

Esenlerde kavga olacaksa gelebilirim.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eline saglik bu kadar ugrasmissin ama dogru degil cogu :D Biraz cevap vereyim. Mesela tek mactan yattigim dogrudur cogu zaman gercekten oluyor bu, iddia oynayanlarin basina gelen en pis olay budur zaten, ya tek mactan ya da tek gol yüzünden yatmak.

Hangi futbolcu ile anim var ki benim? :D Futbol disinda ilgi alanima giren spor dali yok acikcasi, ara sira basketbol izlerim ama o da cogu zaman tesadüfen oluyor ya da milli mac ya da bizim Euroleague/Eurocup maci falan oldu mu. Mesela bizim lig maclarini hic takip etmem baskette Fener maclari disinda.

Bak olumlu/olumsuz konustugum ve bunlara dayanarak sonradan eski görüslerimi belirttigim dogru bunu tutturdun. Avrupa'da seyahat ettigim yok. Almanya'da yasiyorum biliyorsun, Almanya'nin komsu ülkelerine gittim/giderim bir de Italya'ya gittim bir kere. Bir kac ülke daha var ama yolculukta icinden gectim yani öyle kalip gezmedim görmedim falan.

Müzik sanat falan hic ilgimi cekmiyor. Cok degisik bir müzik zevkim var zaten 80li 90li yillar disinda baska ve yeni müzikler dinlemem genelde. En son sinemaya ne zaman gittim hatirlamiyorum bile. Kültür konusunda ya da daha cok tarih konusunda genel bilgimin iyi oldugunu düsünüyorum cünkü tee okul zamanindan beri ilgimi cekmistir.

Avrupa görmek böyle birşey işte

Can farkı diyelim ;)

Ulan bu nasıl kavga biri sövsün en azından Esenlerdeki kavganın anlamı olsun.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Italyan menajer'e neden güveniyorsun diyenler icin: Sneijder transferinde beni yaniltti mi? Yaniltmadi.

Malum konudaki son yazım
2.30 esenler reşit olmayan benmişim kendisinin annesi izin vermiyo heralde gece sokağa çıkmasına ki onda oraya gelecek ... da olduğunu zannetmiyorum ondan 16.00 da direniyo kendini haklı çıkarmak için devam ediyo buna neyse bu mesaja alıntı yapsa da cevap vermiycem bundan sonra diyeceği varsa özelden yazsın konu dağılmasın

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt