Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Revue2Presse FOOT ‏@RdP_Foot 21 dk.21 dakika önce Çeviriyi görüntüle
Mercato - OM : Galatasaray aurait fixé ses conditions pour Lassana Diarra !

Galatasaray kondisyonu Diarraya göre belirleyecek yazıyor burda.
Yattı kalktı her hangi bir ifade yokki?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Diarra antrenman tempomuzu arttıracak bir futbolcuya benziyor.

Malum konudaki son yazım
2.30 esenler reşit olmayan benmişim kendisinin annesi izin vermiyo heralde gece sokağa çıkmasına ki onda oraya gelecek ... da olduğunu zannetmiyorum ondan 16.00 da direniyo kendini haklı çıkarmak için devam ediyo buna neyse bu mesaja alıntı yapsa da cevap vermiycem bundan sonra diyeceği varsa özelden yazsın konu dağılmasın

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben yalniz yasiyorum bende saat 2:30'da sokaga cikmam oyle. 2:30 ne bicim saat yav.

Bi ara izmirli forumdaşlar olarak brodway'e gidelim. Oldukça nezih bi ortam birbirimizi tanır eğleniriz.

Erkek adam kavga etmez
Elinize ne gececek
Ergen misiniz

~tap

Bi ara izmirli forumdaşlar olarak brodway'e gidelim. Oldukça nezih bi ortam birbirimizi tanır eğleniriz.

December'da Izmir'de olabilirim. Kavga yapalim Hüseyin, bütün Izmirli GSC tayfasini davet edelim, söyle Fight Club gibi bir ortam yaratalim bi ya kardes.

Esenler Otogarı 41.040192 enlem ve 28.894545 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Altıntepsi Mh. ve Bayrampaşa ilçesine bağlıdır. Esenler Otogarı haritası Istanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Esenler Otogarı posta kodu 34035. Esenler Otogarı GPS koordinatları 41° 2´ 24.6912" ve 28° 53´ 40.3620".

Yarın gece 2.30 da 18 yaşına mı giriyorsun Can ?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Stefano Conforti
‏@confortistefano
Make sure to read my piece on the never ending story about Lokomotiv and Diarra, who is close to join Galatasaray.

Rus çocuğu yazmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt