Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Talisca, Bruma'dan sonra bu ligin en yetenekli topçusu olur gelirse. Sosa'nın yerini doldurmakla kalmaz, 10x Sosa etkisi yaratır benim kanımca. O fizikle o adamı stoperde bile oynatır, Şenol. Talisca'yı FM'ciler yada izleyenler iyi bilir çok çok potansiyelli bi oyuncu, Sosa büyük bir oyuncu değil, Talisca'da ise büyük oyuncu olabilecek potansiyel var. Eğer olmasaydı 25-30m'lik teklifler yapılmazdı bu adama.

geçen yıl çinden gelen 40 milyon euro'luk teklifi kabul etmeyen benfica sekiztaşın kiralma teklifini nasıl kabul etti hiç bir fikrim yok...

Talisca, Bruma'dan sonra bu ligin en yetenekli topçusu olur gelirse. Sosa'nın yerini doldurmakla kalmaz, 10x Sosa etkisi yaratır benim kanımca. O fizikle o adamı stoperde bile oynatır, Şenol. Talisca'yı FM'ciler yada izleyenler iyi bilir çok çok potansiyelli bi oyuncu, Sosa büyük bir oyuncu değil, Talisca'da ise büyük oyuncu olabilecek potansiyel var. Eğer olmasaydı 25-30m'lik teklifler yapılmazdı bu adama.
Vay be bir zamanlar Tsigalko ile Nikiforenko vardı CM de yılda 50 şer.gol atarlardı,ama hayat CM ve FM deki gibi olmuyor malesef

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

geçen yıl çinden gelen 40 milyon euro'luk teklifi kabul etmeyen benfica sekiztaşın kiralma teklifini nasıl kabul etti hiç bir fikrim yok...

Birşeyler dönüyor ama bende anlamadım. Kiralama bedeli falan yüksek olabilir. 30 maça çıkar 5m gibi falan uçuk bi sözleşme olabilir, off-record şekilde baya baya para bayılabilir.
Gomez'de olduğu gibi kamuoyunu 1000$'lık opsiyon gibisinden dolandırabilirler. Var birşeyler ama çözemedim bende.

Vay be bir zamanlar Tsigalko ile Nikiforenko vardı CM de yılda 50 şer.gol atarlardı,ama hayat CM ve FM deki gibi olmuyor malesef

Bahsettiğimiz adama gerçekte 30-40m bayılan Liverpool falan gerizekalı o zaman. :(

Diarra transferi resmen kapandı, geçmiş olsun taraftarı oyaladılar.Mehmet özbek fransa'da haberi de yalan .akşamdan kalmadır adam şimdi..

Bahsettiğimiz adama gerçekte 30-40m bayılan Liverpool falan gerizekalı o zaman. :(
Net gerizekalı evet,bir sürü gereksize para dağıtmış.bir.takımdır Liverpool,örnek Andy Carol vardı ismini yanlış yazmış olabilirim,daha birçok salaklık örnekleri .de.yok değil ayrıca sadece Liverpool da değil İngiltere takımları parayi bol buldukları için ne yapacaklarını şaşırıyor bazen mesela Niasse yi isterim ama 18 milyon pound değil 5 milyon pound vermem,Evertoon şimdi giren kazığı çıkarmak için uğraşıyor,piyasa gereksiz şişkin,Pogba ya hayranım ama verilen para.nedir arkadaş

Yalnız adamlar Fransa'ya gidiyor dediler basın ve siz Diarra diye ortalığa düştünüz arkadaşlar. DÜn de yazdım. Beklentiyi yükseltip sonrasında gelecek adama kötü muamalesi yapmayın. Belki çok daha genç ve verimli bir adam alacaklar bilemeyiz. Gelsin görelim.

Sosa nin yaptigi isi yapmasi mumkun degil.

Dinamik atletik guclu.vs. ama oyun vizyonu Sosa dan cok uzak.

Evet iyi oyuncu. Ama sosa adamlarin kilit acici oyuncusu idi..

Adamin 2 yil Benfica tarafindan kiralanmasi vazgecildigini gosteriyor bana gore. Herifin Benficaya onumuzdeki 2 yil katki saglayacagina inanmadilar ki gonderiyorlar. Yoksa bjk nin vericegi 1 milyon kiralama parasina mi kaldilar?

Yoksa genc futbolcularin portekiz yerine Turkiye de daha iyi gelistigine mi inaniyorlar? :)

O haber dun oglende yapildi, yatti diye henuz birsey yok.

Mesrun Izzet: "Diarra'nın Galatasaray'a gelme ihtimali çok az. Marsilya'da kalmayı tercih ediyor. Eşi ile konuştu, onun için konu kapandı."
Mesrun Izzet: "Mehmet Özbek'in Marsilya'ya geldiğine dair bize gelen bir bilgi yok. Böyle bir transfer görüşmesi olsa benim bilgim olurdu."
Mesrun Izzet: "Diarra, Galatasaray'a gelmeyi kabul etmişti. 15 Temmuz'da yaşanan olaylar sonucu eşi gelmeyi kabul etmedi."

Mesrun Izzet aynı zamanda Lassana Diarra ve Obi Mikel'in de Türkiye temsilciliklerini yapıyor.

Bunlar dün sabahın haberleri arkadaşlar , adamlar Fransa'ya gitmeden önce. Gelir demiyorum ama aynı haberi gelen yazıyor , haberin saatine baksanıza .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Izzet haberleri dun oglene dogru yapildi biraz dikkat edelim lutfen.

Sosa nin yaptigi isi yapmasi mumkun degil.

Dinamik atletik guclu.vs. ama oyun vizyonu Sosa dan cok uzak.

Evet iyi oyuncu. Ama sosa adamlarin kilit acici oyuncusu idi..

Adamin 2 yil Benfica tarafindan kiralanmasi vazgecildigini gosteriyor bana gore. Herifin Benficaya onumuzdeki 2 yil katki saglayacagina inanmadilar ki gonderiyorlar. Yoksa bjk nin vericegi 1 milyon kiralama parasina mi kaldilar?

Yoksa genc futbolcularin portekiz yerine Turkiye de daha iyi gelistigine mi inaniyorlar? :)

Beşiktaş'ın vereceği paranın 1 milyon olduğuna nasıl bu kadar eminsin? Vazgeçmiş olsalar niye 40m€ bonservise vermesinler de kiralık yoluna yönelsinler? Niye?

Bunlar dün sabahın haberleri arkadaşlar , adamlar Fransa'ya gitmeden önce. Gelir demiyorum ama aynı haberi gelen yazıyor , haberin saatine baksanıza .

Haberden almadım, Twitter'dan bir spor sayfası bu sabah atmış.

Haberden almadım, Twitter'dan bir spor sayfası bu sabah atmış.

Sana kızmıyorum kardeşim sakın yanlış anlama ama kötü de düşünmeyelim . Twitterde gördün mü yaz Google'ye zaten ne Zaman yazıldığı çıkar değil mi. Ben de Alacaklarını sanmıyorum ama haberleri bari doğru yönlendirelim :)

Günaydin Türkiyenin en basarili takiminin güzel taraftari

OLE | Porto, Josue'nin sözleşmesini uzatıp G.Saray'a kiraladı. Kadro dışı kalan Martins Indi için de teklif var..

Sana kızmıyorum kardeşim sakın yanlış anlama ama kötü de düşünmeyelim . Twitterde gördün mü yaz Google'ye zaten ne Zaman yazıldığı çıkar değil mi. Ben de Alacaklarını sanmıyorum ama haberleri bari doğru yönlendirelim :)

Günaydın bu arada yok yok ne kızması :D Lass Diarra için nöbet tutuyoruz burada. :D

öncelikle talisca 10 numaradan çok 8 numara.sosanın yaratacağı etkiyi yaratacağını sanmıyorum beşiktaşta.gelirse kiralama ücreti yüksektir.ve bana göre vitinhoyu alabilirse Galatasaray vitinho talisca ve brumadan önce real madridleri,barcelonaları görecek bi oyuncu.sağ,sol demeden mükemmel şutları var.hücumun her yerinde oynaması ise en büyük artısı.

Son düzenleme:
Birşeyler dönüyor ama bende anlamadım. Kiralama bedeli falan yüksek olabilir. 30 maça çıkar 5m gibi falan uçuk bi sözleşme olabilir, off-record şekilde baya baya para bayılabilir.
Gomez'de olduğu gibi kamuoyunu 1000$'lık opsiyon gibisinden dolandırabilirler. Var birşeyler ama çözemedim bende.

ben geleceğine inanmıyorum ama getirebilirlerse büyük iş yapmış olurlar lakin satın alma opsiyonu 20 milyon olmaz. Adamı 40 a satmadılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt