Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav Taliscanın beşiktaşta ne işi var kiralayacaksa premier lig takımına kiralar dönünce oyuncunun Epl tecrübesi olur ki birsürü de talibi vardır bence
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benfica gibi bir kulüp, 22 yaşında, direk takıma katkı verebilecek seviyeye gelmiş bir oyuncusunu asla kiralamaz. Tam tersine, 2-3 sene daha kendisi oynatıp, milyon euro'lara satar. Bir futbolcunun kendini bu ülke de geliştirmesi çok ama çok zor, istisnalar dışında. Bruma mesela R. Sociedad'a gitmese asla böyle bir dönüş yapamazdı.
Benfica gibi bir kulüp, 22 yaşında, direk takıma katkı verebilecek seviyeye gelmiş bir oyuncusunu asla kiralamaz. Tam tersine, 2-3 sene daha kendisi oynatıp, milyon euro'lara satar. Bir futbolcunun kendini bu ülke de geliştirmesi çok ama çok zor, istisnalar dışında. Bruma mesela R. Sociedad'a gitmese asla böyle bir dönüş yapamazdı.
bekleyelim bence.13 gün kaldı..bjk arsız kadınlar gibi saldırıyo her yere.@fatihdogan_38 8 sa.8 saat önce
BJK Londra'dan yansıyan! Talisca 2 yıl kiralık (4 M€'ya) tamam. Manuel,İnler,Eboubakar görüşme odasında.. Benteke ve Nasri olumsuz..
Bu nasıl iş arkadaş. Niye BJK'ye veriyorlar bu adamı??
o kadar da önemli bi kaynak değil,onlar da yanılır.
bekleyelim bence.13 gün kaldı..bjk arız kadınlar gibi saldırıyo her yere.
bişey bildiği yokLassana Diarra (bkz: # 2006159) dün akşam yapılması planlanan görüşme bugün gün içine alınmış. teklifimiz marsilya'dan aldığının 3 katı civarında.
ancak daha önce de söylediğim üzere çok düşük bir ihtimal olarak görüyorum bu transferi. gerçekleştirirlerse mehmet özbek ve cenk ergün'ü tebrik etmek gerekir.
bu arada kendisi ön libero için ilk sırada yer alsa bile listedeki tek isim değil...
not : %10'luk ihtimal kalıbı benden sonra çok yerde kullanılmış ama durumu net olarak ortaya koyuyor.
Quakerboy | 18 Ağustos 2016 10:45
Bende onu diyorum işte. Öyle bir para verilmeyecekse niye kiralansın? Bende anlam veremiyorum.
@fatihdogan_38 8 sa.8 saat önce
BJK Londra'dan yansıyan! Talisca 2 yıl kiralık (4 M€'ya) tamam. Manuel,İnler,Eboubakar görüşme odasında.. Benteke ve Nasri olumsuz..
Bu nasıl iş arkadaş. Niye BJK'ye veriyorlar bu adamı??