- 2 Temmuz 2011
- 140.094
- 60.181
- 5.628
Aydın Yılmaz Quaresma'yı sırtlıyor. - YouTube ne güzel de sokmuş beşiktaşa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emrah Başsan, Çaykur Rizespor ile anlaştı. Salih Dursun'da kısa süre içinde takımdan ayrılacak. (NTV Spor)Bu Salih Dursun niye hala takimda?
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
bu nazifoğlu bi gün önce gstv de 30 yaş üstü topçu almayacağız asla dememiş miydi, ertesi gün diarra için marsilyaya gitti adamlar. bilerek mi yapıyor bu yanıltıcı açıklamaları yoksa takımdan haberi mi yok anlamadım.
dedi diye hatırlıyorum ama emin değilim hatta aldığımız tüm adamlar 30 yaş altı eren 28,diğerleri de genç vs... tarzı bişey demiştiDemedi öyle bir şey
Bjk'li arkadaşların ss almasını anlayamıyorum,10 yılda 1 şampiyon olup,bir de onları kıskanacağımızı falan mı sanıyorlar Allah'ın ezikleri
totosu tutuştu demirkol'un , bu adam çok bozdu objektifliğin kaybetti , spor yazarlarının duygusal olmaması gerekir.Mehmet Demirkol: Galatasaray Diarra ve Josue'yi transfer ederse Selçuk'suz bir plan peşinde demektir.
Mehmet Demirkol: Galatasaray Diarra ve Josue'yi transfer ederse Selçuk'suz bir plan peşinde demektir.
şikeciler de onlardan farklı değil ki son 15 kupanın 10 u almak ne demek hayal edebiliyorlar mı? Hoş hayal ediyorlarsa da kısa sürüyordur malum her maç bi kupa alıyoruz:asd22:
Arkadaş herkes yazıyor 40 milyon vermişler diye de kim vermiş.neye.göre vermiş kaynak ne,hayır.kaça.satacaklar 100 milyon a mı? Ben inanmıyorum o hikayelere gazete uydurması bence.naniye.de.20 vermişlerdi hatta Brumayada 14 verdilerde biz göndermedik e selçuku de westham istiyordu hani 8 milyon a.her haber doğru değildir ha diyelim ki 40 doğru o zaman başka birşey var zira benfica eşşek bir.takım değil cin gibilerBeşiktaş'ın vereceği paranın 1 milyon olduğuna nasıl bu kadar eminsin? Vazgeçmiş olsalar niye 40m€ bonservise vermesinler de kiralık yoluna yönelsinler? Niye?