Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o degilde linnes günah kecisi gibi alindi mactan halbuki orta les gibi.
kolay kolay pas attiriyorlar.
birde carole 2 ci yari az kalsin ayni sekilde gol attiriyordu kimse söz etmiyor.

Caner kötü transfer olmaz lakin carole ü etkilemesinden ve selçuk çetesini kuvvetlendirmesinden tırstığım için veto edeceğim.

Caner kardeşimiz ırkçılıktan bıkmış.

Bu transfer bitmiş.

Ya snejder'in sorunu, adam 8 numara gibi geriye geliyor çünkü Selçuk ile uyumları kalmadı. Selçuk eskisi gibi ileri oynamaya kalksa bugünkü gibi hep saçma sapan yerlere gidiyor top ,geri oynayınca da oyun duruyor. Snejder desen 1 senedir berbat ,anlamıyorum derdi ne. Olay basit ikisinden birini keseceksin , bu da zayıf halka olan Selçuk olur anca. Bir de cavanda bizde dikiş tutturamazsa yandığımızın resmidir, Sabri yine ufaktan ufaktan selam yolluyor hepimize .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kim diyor caner bitti diye kaynak ne

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Sneijder ve Selçuk'u Çin'e satarsak toplam 8-9m avro alırız

O para ile Mvilayi alıp yanına da Clasieyi bonservis ile kiralamak lazım

Kanatta Blasczykowski gibi defansına yardım eden bir kanatla takım oldukça güçlü olur.

Daha stoper sorunu ve forvet eksikliği var bu sorunları çözmek için önce takimdaki çöplerden kurtulmamiz lazım

Aslında çok güzel kadro kurabiliriz kurabilirdik ama radikal kararlar alan babayiğitler yok. Kulüp bazı oyuncuların oyuncağı olmuş resmen

Sadece onlar da değil. Kanatlar kazanaor, stoperler kazanamıyor, bekelr kazanamıyor, forvetler pres yapmıyor..Hepsi aynı. Serdar, Cavanda, Diarra filan umarım düzeltir bu durumu.

Linnes'den ümitliydim ama o da berbatmış.

linnesin sucu degil bu tek bjk karsi cok iyidi.
bu orta sahanin sorunu ne öne ne arkaya calisyorlar.

Sezgin Gelmez: "Galatasaray'ın Caner Erkin transferini tamamlaması an meselesi. Taraflar son görüşmelerini yapıyor." (Beyaz TV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt