Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karolün anca yedeği olabilecek Caner'e cok fazla para bayilir simdi bunlar.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

harbiden diarra olmazsa mikel de adaylardan biri olabilir.

carole 2 yari hatirliyorsun hatasnii ?
gol olabilirdi.
bence sorun linnesde degil sadece.
orta saha cok kötü.

Ya bırak da carole de hata yapsın , cımbızla çekeceksek işimiz var :) linnes dediğin adam , o hataları ; oyun stili yapmış. Allah korudu da çıktı , dediğim gibi umarım Cavanda iyi çıkar yoksa yine Sabri yine Sabri ki bu linnes'ten 5 kat iyi, üzülerek söylüyorum .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Caner gelirse linnes'i yollamamiz lazim ve carole'un onunu kesmis oluruz, bence caner'e gerek yok

Sinan engin lass olmazsa b plani ingiltereden nijeryali bir oyuncu dedi, muhtemelen obi mikel'i diyodur

Moukandjo iyi transfer olur da lorient kiralik yollamaz, hele de ilk 11 oyuncusunu bence kiralik yollamaz.

Bu takımda Josue 'nin falan kesin girmesi lazım bu nasıl bir yavaş futboldur o kadar iğrenç oynadık ki anlatamam.Selçuk yerine Diarra,Sinan yerine Josue oynasın.

Caner gelirse sol beke yerleşir ya, açık falan oynamaz.

denayer serdar savunma hattini izlemek istiyorum.
kacamak oynayan stoperleri degil.
sonra moukanjouyu alinacagina önce önlibero isini bitirsinler.
forvet en son is.

Beşiktaşın her daim kötü olduğu bizim kötü olduğumuz bi sene Ersunla hava yakalayan bi senede iyi oynadı Caner hala onun ekmeğini yiyor. Carole var gerek yok. 2.5 ister en az o maaşı forvete bağla

Ya bırak da carole de hata yapsın , cımbızla çekeceksek işimiz var :) linnes dediğin adam , o hataları ; oyun stili yapmış. Allah korudu da çıktı , dediğim gibi umarım Cavanda iyi çıkar yoksa yine Sabri yine Sabri ki bu linnes'ten 5 kat iyi, üzülerek söylüyorum .

Sent from my iPhone using Tapatalk

cimbizmi :D
öyle bi hata yaptik gol atamamalari sans.
neyse cavanda olur en azindan.
ben sabri h.baltayi izlemekten biktim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt