Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saçını öyle yapmasından belli zaten , ben oldum kafasına girmiş. Unuttuğu bir şey var burası Türkiye , millet bir çöp ilan etsin artık terfi edemez . Valla kendine eder, çalışmıyor belli; seriliği de azalıyor çünkü kilo almaya başlamış. Onu farklı kılan hızıydı ama ben bu sene hızı ile ilgili en ufak bir şey göremedim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kamp döneminden bu yana sürekli ilk 11 başlıyor. Talktı totosu. 1-2 maç kulübede otursun, köpek gibi saldırır bu sefer. Podolski ve Josue biran önce katılmalı takıma.

Denayarin geldigi gün Hakana bayram gibi gelecekdir. Denayar gelsin Hakanda düzelir, keyifi yerine gelir, merak etmeyin arkadaslar.

Muslera
Cavanda Denayer Carole Caner

Caneri sevmem, hatta uyuz olurum, bence hatta Carole > Caner , ama Carole yanlis hatirlamiyorsam Real macinda ve bir kac macta stoperde iyi isler cikartti. Stoper bölgesinde gecen sene gibi problemler yasarsak yukardaki formül düsünülebilir

Maçın seyircisiz olması kötü oyunun sebeplerinden yanlız, büyük takımların konsantrasyonunu çok etkiliyor, seyircisiz oynayan takımlar için avantaj

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Muslera
Cavanda - Chedjou - Denayar - Carole

The 4 black knights. Kimse gecemez bizi.

İdeal 11 bu şekilde olmalı

1-MUSLERA
2-CAVANDA
3-SERDAR
4-CHEDJOU
5-CAROLE
6-TOLGA
7-DİARRA
8-PODOLSKİ
9-SNEİJDER
10-BRUMA
11-EREN

Kamp döneminden bu yana sürekli ilk 11 başlıyor. Talktı totosu. 1-2 maç kulübede otursun, köpek gibi saldırır bu sefer. Podolski ve Josue biran önce katılmalı takıma.

Ya fıstık gibi oyuncu , yetenek desen harika , kumaş desen var belli. Yazık eder kendine , dediğin gibi geçen seneki gibi klübeye çekilince aklı başına gelir. O biraz taraftara güvendi de bizi tanımıyor belli.

Bizim kanatlar cizgiye basiyor yani oyun genis oynaniyor guzel bisey bu ancak orta saha savunma beklerinin actigi bosluklara girmesi lazimken oldugu yerde duruyor ozellikle sneijder hic ce,a sahasina yaklasmiyor selcuk bitik. Ya kanatlari bu kadar acmicaz ya da orta sahalar iceri kat edecek oyun tikaniyor yoksa

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forvet adaylarınızı alalım

Carole süper kupa maçında ve dün çok ciddi 2 hata yaptı süper kupada cenkin önüne bıraktı resmen topu...ofansif olarak da bir katkısı yok...iyi bir yedek olabilir belki...

Bardağın dolu tarafına bakarsak her maç 3-4 kilit top çaldığını, bizim aptal stoperlerinde görevini üstlendiğini, üstüne üstlük Linnes beceriksizinin arkaya kaçırdığı toplarla bile bizzat ilgilendiğine şahit olacaksın. Adam napsın, savunma genel olarak kötüyse. Ayrıca ofansif olarak katkısı olmayan bir adam ligin nasıl en çok isabetli orta açan beki oluyor? Demek ki katkısı var ancak bu katkıyı +'ya dönüştürecek oyuncuların yok. Keşke her oyuncumuz Carole gibi oynasa da, sadece 2 hata yapsa. Emin ol o 2 hata, yaptığı + işlerin yanında hiçbirşey. Ama tabi kişiden kişiye değişir, bence Carole şuan Muslera ile birlikte maksimumumunu veren oyuncularımızdan.

Ya fıstık gibi oyuncu , yetenek desen harika , kumaş desen var belli. Yazık eder kendine , dediğin gibi geçen seneki gibi klübeye çekilince aklı başına gelir. O biraz taraftara güvendi de bizi tanımıyor belli.

Aynen. Kralı gelse ki geldi, anında söveriz.

Kral'a, Drogba'ya, Hagi'ye küfür etmiş adamlarız. Sinan'a mı sövmücez? Ben çok rahat söverim valla :)

Nolursunuz chedjouyu yazmayin artik nolursunuz :( gercekten kotu

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende biliyorum arkdaşım ama yok işte kimi yazalım baltayı gördük dün yürüdü sahada yaş kemale erdi semih bombasınıda yazamayız elde birtek bu var denayeri aldılarda bizmi yazmadık

Muslera
Cavanda Denayer Carole Caner

Caneri sevmem, hatta uyuz olurum, bence hatta Carole > Caner , ama Carole yanlis hatirlamiyorsam Real macinda ve bir kac macta stoperde iyi isler cikartti. Stoper bölgesinde gecen sene gibi problemler yasarsak yukardaki formül düsünülebilir

Hepimiz uyuz oluyoruz Canere eğer takıma gelirse o yöneticilerin yatacak yeri yok.Adamı resmen iki gündür bize çakmmak için uğraşıyorlar.Dün telegol yada beyaz tv'de övüyolardı bide ayrılık için bahane bulmuşlar "Irkçılık" :D :D neremle gülsem bilemedim, ulan adamların totolarını kaldırıyorlar sonra avrupaya gittilermi hepsinin foyası ortaya çıkıyor.Inter gibi rezil bir
takımda bile barınamadı mal.KOnu dağıldı ama içimde birikmiş kusura bakmayın :D :D

Bizim taraftar fazla duygusal, bir çoğu bazi oyuncular hakkinda objektif olamiyorlar, büyük resmi göremiyorlar. Yarın öbür gün bu 2 oyuncudan yeterince verim alamazsan elinde kalacak ve böylece büyük zarar etmiş olacağız.

Melo'yu mesela doğru zamanda sattik ama yerine doğru dürüst alternatif alınmadığı için çok çektik.

Sporcular geçicidir kulüp kalıcıdır.

böyle giderlerse ne sneijder ne selçuk 11 oynamasın artık ikiside leş ikiside ölü tolga bunlardan daha çok katkı veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt