Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Caner'in alacağı 2-2.5 m maaş yerine o paraya 2 tane genç oyuncu alsak, hazır Avrupa'da da yokuz, kupada falan deneye deneye birdahaki sene oluşacak takıma adapte etsek çok iyi olurdu.

Karabük maçı sonrası, forveti yetersiz gördük, neler yapacağımıza bakacaz diyen Nazifoğlu akıllı mı gerizekalı mı

Ikisinin ortası diyelim mi renktaş.

Kör olmayan herkes sadece geçen sezonu izleyerek bu takımın stoper ön libero ve forvete acil ihtiyaç olduğunu görürdü. Adamımız geç gördü.

Bu futboldan anlayan adamımız birde.

bende biliyorum arkdaşım ama yok işte kimi yazalım baltayı gördük dün yürüdü sahada yaş kemale erdi semih bombasınıda yazamayız elde birtek bu var denayeri aldılarda bizmi yazmadık
Serdar hakan milli takimda bunlardan iyi ikili olmustu sakatlanmasa sampiyonada oynayacaklardi . Ched top kaptiriyo geriye kosamiyo konsantre degil napmaya calisiyor anlamadim kesinlikle kesik yemesi lazim

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

josue kap geldi kiralama bedeli yok yıllık ücret 700 bin euro

oda_ExplanationTextBlock|
Profesyonel oyuncu Josue Filipe Soares Pesqueira 'nın 2016 - 2017 sezonu için bedelsiz olarak geçici transferi konusunda Kulübü Futebol Clube do Porto ve oyuncunun kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre futbolcuya 2016 - 2017 sezonu için net 700.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir.
Şirketimiz bu dönem içerisinde Futbolcuya ayrıca; takımımızın futbolcunun fiilen oynadığı TFF Süper Lig müsabakalarında alacağı her bir puan için 3.000 EUR prim ödeyecektir.
Bu primler, futbolcunun ilk 11'de oynadığı müsabakalar için %100, sonradan oyuna girdiği müsabakalar için %75 ve ilk 18 kişilik kadroda olup oyuna girmediği müsabakalar için %25 oranında ödenecektir. Futbolcuya, kadroda olmadığı müsabakalar için prim ödemesi yapılmayacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

JOSUE KAP

opsiyon yok

RESMİ | Kulübümüz, Josue Pesqueira ile 1 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Kiralama ücreti: 0€. Yıllık ücret: 700B€.

Nolursunuz chedjouyu yazmayin artik nolursunuz :( gercekten kotu

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benim anlamadığım bu renktaş Selçuk'da kötü kesilmesi gerekiyor doğru
Chedjou'da kötü kesilmesi gerekiyor doğru
Ama bir yıldır hiç iyi oynamayan Sneijder'in kesilmesi gerekmiyor di mi niye o Sneijder
Hiçkimsenin forması garanti değil adamlar yeri geliyor xavi gerrald'ı kesiyor takımın en kötüsü selçuk+sneijderdir

Karol sol stoper oynarsa Caner gelip bek oynasın. Çok ütopik ama Hakan'dan çok kötü performans verir mi çok da sanmıyorum

Şimdi iyi oynarsa , Porto gibi cins bir Klüp 7 milyondan aşağısını kabul etmez . Valla 3 falan bir opsiyon koymaları lazımdı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opsiyon tabi olmaz porto akilli kulüp josue gibi bir adami satmaz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

dba297b86f314c6191d31bc34e4c6576.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt