Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.558
- 26.360
- 2.083
Sokayim Aziz'e fener bjk'ye
Diarra onemli Diarra!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Diarra'ya 2 gun sure verildi, cuma son gun, bakalim ne olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sokayim Aziz'e fener bjk'ye
Diarra onemli Diarra!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Italyan menajer bugün Diarra ile bizzat konusmus, o kadar olumsuz ki telefonlarini bile acmiyor artik
Platini ile başkası görüşmüştü galiba. Adam ülke sporuna bile müdahale ediyor yıllardırTayyip Erdoğan'ın böyle şeylere ayıracak zamanı da takati de yok bence.
aklanırsak mali bize 40kusur mılyon euro tazmınat verecekti bizde söz namustur vs dıyor adam çıkıp aklanmadınız dese susup kalacak enazından sunucular dese mala bağlıyacak
ama ne konusabilen ne sorabilen var
Tff bir ceza vermedi ki tazminat versin..
Bunun hukuki temeli yok
Uefa CAS düzeyinde karar verdi geçmiş olsun
Bu ateş üfleyerek sönmez
mali kişisel olarak vericem demişti. oradan yürümeye çalışıyor. birde siyasileri arkasına alıp avrupaya gidemediklerinde yaptıkları sözde zararı temin etmeye çalısıyor tff den ama orası malinin 40 milyonu dısında
diarra bitmis
su anda son dakika geciyorlar
Aziz Yıldırım: "40-50 milyon için dava açmayacağız. Büyük paralar için açacağız. Bütün kayıplarımızı geri isteyeceğiz."
![]()

Aziz Yıldırım: "Bana onur kırıcı bir şey yapmadılar. Kafamı tutarlar bir şey yaparlar tokat atarım dedim. Yapamazsınız dedim."
:asd22:
raporladım ben sende raporlar mısın reis. böyle ahlaksızları barındırmayalım aramızda
Gelcek mi?
Aziz Yıldırım: "Götürürken polis falan benim kafamı eğerse, tokatlarım dedim! Haberiniz olsun dedim!"
:asd22:
tolga sağolsun,hep ileri oynadık sayesindegalastuff @galastuff
Ligde ilk hafta geride kalırken başarılı pas sayıları: Galatasaray 554, Beşiktaş 502, Fenerbahçe 483, Kayserispor 481, Bursaspor 368