Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aklanırsak mali bize 40kusur mılyon euro tazmınat verecekti bizde söz namustur vs dıyor adam çıkıp aklanmadınız dese susup kalacak enazından sunucular dese mala bağlıyacak
ama ne konusabilen ne sorabilen var

Tff bir ceza vermedi ki tazminat versin..

Bunun hukuki temeli yok

Uefa CAS düzeyinde karar verdi geçmiş olsun

Bu ateş üfleyerek sönmez

Tff bir ceza vermedi ki tazminat versin..

Bunun hukuki temeli yok

Uefa CAS düzeyinde karar verdi geçmiş olsun

Bu ateş üfleyerek sönmez

mali kişisel olarak vericem demişti. oradan yürümeye çalışıyor. birde siyasileri arkasına alıp avrupaya gidemediklerinde yaptıkları sözde zararı temin etmeye çalısıyor tff den ama orası malinin 40 milyonu dısında

mali kişisel olarak vericem demişti. oradan yürümeye çalışıyor. birde siyasileri arkasına alıp avrupaya gidemediklerinde yaptıkları sözde zararı temin etmeye çalısıyor tff den ama orası malinin 40 milyonu dısında

Hiç bir şey yapamaz herzaman olduğu gibi

Bu ateş üfleyerek sönmez

Aziz yine yapti yapacagini

Antu yine buyuk baskan diyecek kivama gelmis. Ulan Aziz harbi mastersin bu konuda

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aziz Yıldırım: "Bana onur kırıcı bir şey yapmadılar. Kafamı tutarlar bir şey yaparlar tokat atarım dedim. Yapamazsınız dedim."

:asd22:

Aziz Yıldırım: "Götürürken polis falan benim kafamı eğerse, tokatlarım dedim! Haberiniz olsun dedim!"

:asd22:

Oha,Shawsank,kızkardeşler çetesi mi dadanmış buna da anlamadım ki,başganım ne ettiler sana yahu,neyse ben kötü oldum yatayım en iyisi yarın erken kalkmam lazım

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diarra için 17,50 milyonluk bir bütçe ayırmışız. Bu iş olmaycaksa Leiva'yı bu paraya çok daha kolay alırız, 4 milyon kulübüne 3 yıl x 3 milyon da kendisine 13 milyona mâlolur. Bence Liverpool teklifimiz çok düşük diye satmadı, "o paraya gideceğine bi kenarda dursun" diye düşündü Kloop.

galastuff ‏@galastuff
Ligde ilk hafta geride kalırken başarılı pas sayıları: Galatasaray 554, Beşiktaş 502, Fenerbahçe 483, Kayserispor 481, Bursaspor 368

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt