Adrianoyu kanatta oynatcaklarCaner Beşiktaş için malca bir hamle. Adriano var elinde nerde oynayacak caner? Sırf Fenerbahçeden aldım mantığı.
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adrianoyu kanatta oynatcaklarCaner Beşiktaş için malca bir hamle. Adriano var elinde nerde oynayacak caner? Sırf Fenerbahçeden aldım mantığı.
Adriano ve caner iyi sol bekler ama vasat kanat oyuncuları benim gorusumAdrianoyu kanatta oynatcaklar
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adriano barçada kanat oynuyodu bi ara öyle hatırlıyorum süper ligi kaldırır her halukardaAdriano ve caner iyi sol bekler ama vasat kanat oyuncuları benim gorusum
Adriano ve caner iyi sol bekler ama vasat kanat oyuncuları benim gorusum
Zamaninda inonuye atleticoyla geldi de noldu ana baci sovdulerBjk Tv Atletico çıkarsa Arda gelicek değişik hikayeler olur falan dedi. Bunalr tam gerizekalı
Aboubacar ve nasri de gelirse çok acayip bi takım olurlarAdriano'yu kanat oynatmaz rekabet ortamı sağlamak için ve ŞL-Lig-Ziraat rotasyonunu sağlam tutmak için Caner'i kiralıyorlar. Tosic'ide tamamen STP rotasyonunda kullanacaklardır. Nasri-Q7 oynar kanatlarda Aras-Frei-Olcay'da yedekleri olur. Nasri'yi 10 numarada da kullanabilir ama sanmıyorum hızını kanatlarda kullanmak, Talisca'dan da tam verim almak isteyeceklerdir. Bizim Lass'ı acilen alıp takıma adapte etmeliyiz, Selçuk'a neşteri vurmalıyız. Eren'le rekabete girebilecek herhangi bir forveti kiralamalıyız.(Jovetic vs.) Boştan Robson-Kanu değerlendirilse iyi olur.