Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Napoli benfica öyle Basit tskimlar degil kiew e karsi da zorlanirlar

Yalniz Trt tam bi skandallll

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Napoli, Benfica çok çok sağlam takımlar. Benfica bu sene biraz güç kaybetti ama yinede kazanacaktır. Belki 1 beraberlik çıkarırlar ordan. Kiev'in yeneceğini düşünüyorum, savunma hatları sağlam Vida,Khacheridi ilerde de Yarmolenko... Çıkamaz bjk.

Bizim ezik Başkandan daha güzel açıklama olmuş

Sent from my iPhone using Tapatalk

Napoli, Benfica çok çok sağlam takımlar. Benfica bu sene biraz güç kaybetti ama yinede kazanacaktır. Belki 1 beraberlik çıkarırlar ordan. Kiev'in yeneceğini düşünüyorum, savunma hatları sağlam Vida,Khacheridi ilerde de Yarmolenko... Çıkamaz bjk.
Kargalar bu gruptan 6veya 7 puan cikarir napoliden puan alamaz . kievi icerde yenerler disarda yenilirler . benficayi icerde yenerler disarda 1 puan alabilirler tahminim bole

Messi nin ilk 3 de olmamasi cok sacma

Kargalar bu gruptan 6veya 7 puan cikarir napoliden puan alamaz . kievi icerde yenerler disarda yenilirler . benficayi icerde yenerler disarda 1 puan alabilirler tahminim bole

Atletico-Benfica-Astana grubuna kolay gözüyle bakılmıştı geçen sene. Bu grupta öyle. Hatta daha zorlu. 3 dişli takım var. Kiev'den en iyi burada beraberlik çıkartabilirler, yenemezler. Maksimum 3-4 puan alabilir bana göre BJK. Kolay bir kura değil.

Arkadaşlar kusura bakmayın bu takımın en büyük sorunu Chedjou Sneijder ve Selçuk'tur bu beni kendi fikrim
Selçuk sevenler yerli sevici Ft gittiğinden beri oyuna olumlu bir hareketi yok.Chedjou desen bir stoper olmaktan başka takıma herşeyi yaptı gol attı çalım attı asist yaptı ama bir defans yapmasını beceremedi.Sneijder desek ismine yıldız olmasına saygım sonsuz yaptığı şeyleri şu ligde kimse yapamaz kesinlikle inanılmazda yetenekli birisi ama artık çoktan öldü.Yok bir maç kötü oynama şansı yokmu felan demeyin hiç eğer yıllık bu kadar para alıyorsantakımdan hatta menajerim diye babana bile para ödüyor bu klüp seni bu kadar seviyor bu taraftar kusura bakma senin 1-1.5 yıl boyunca kötü oynama hakkın yok

Yok geçen sene selçuk 11 gol atıp 4 asist yapmış ligde yok Sneijder 5 gol atıp 7 asist yapmış ligde hepsi foss ya penaltıdan gol atarlar ya duran topdan kornelden asist yaparlar hiç akan oyunda bir katkıları yok artık ikisininde pas istasyonu oluyorlar doğru ileri pas atmadan yana geriye pas Selçuk her topu aldığında etrafında bir döner oyunu güzelce soğuturlar

Neymiş takımın forveet sıkıntısı varmış sanki Eren'e birsürü pozisyon yarattıkda adam boş kaleye atamadı adam her attığın hava topunu indirdi chedjou yasin'e kaç tane pozisyona soktu ceza sahasının içine bir tane top gönderdik onuda gol yaptı adam.Bu takımın sıkıntısı forvet değil gol hazırlamada orta alanda Selçuk Sneijder pozisyon yaratamıyor Bruma Sinan adam eksiltip pozisyon'e giremiyor

Takımda bir tane adam akıllı bu adama güvenilir diyebileceğimiz defans yok. Muslera bizi her maç kurtarmaz unutmayın o gün karabük'ün adam akıllı bir forveti olsaydı en az 3-4 gol yemiştik

Ben diyorum ligde diğer maçlarada
Muslera-Linnes-Chedjou-Hakan-Carole-Selçuk-Tolga-Sneijder-Eren-Bruma-Sinan ile çıkalım ilk 5 çok çok zor Bjk'nin hücum hattına bak Nasri-Oğuzhan-Talisca-Aboubakar-Quaresma

Fener'in defansa bak Škrtel-Kjaer-Neustädter-Wiel

Bize bak defans kötü orta saha leşş forvete bakıyorsun haydi yine neyse idare eder

Bu kadro ile rakibimiz FB Bjk değil Konya Osmanlı olur böyle giderse kusura bakmayın

Atletico-Benfica-Astana grubuna kolay gözüyle bakılmıştı geçen sene. Bu grupta öyle. Hatta daha zorlu. 3 dişli takım var. Kiev'den en iyi burada beraberlik çıkartabilirler, yenemezler. Maksimum 3-4 puan alabilir bana göre BJK. Kolay bir kura değil.
Kievi bilmemde benfica'yi burda zorda olsa yenerler fener ezmisti icerde benficayi biz kotu bi donemde olmamiza ragmen yenmistik icerde benfica eski gucunde degil. Tabi bu soledilerim nasri , ebubekir gelirse yoksa 1 puanla bitirirler grubu :D

Evet degerli takipciler, Diarra transferi bitmek uzere/detaylar uzerinde gorusme yapiliyor

NEJAJ AKCAL GALATASARAY KONGRE UYESI

Ceyrek finalde elendigi icin bence

Aynen, ve Copa America da finalde kaybettiler.

Ama mesela Ronaldo SL sampiyonu ve Euro 2016 sampiyonu oldu diye secilmistir. Simdi Eder finalde gol atmasaydi, Griezmann SL finalinde penaltiyi atsaydi ve Higuain de Copa America da kacirdigi pozisyonu degerlendirebilseydi Ronaldo Avrupa nin en iyi oyuncusu secilirmiydi? Bence secilmezdi, ama ücü de Ronaldoyla alakali degil mesela.

Bence Balor d'Or en iyi oyuncuyu secmeli, en fazla kupa kazanan oyuncuyu degil.

Neyse, o kadar önemli ödül de degil, sadece sacma buldum.

Aynen, ve Copa America da finalde kaybettiler.

Ama mesela Ronaldo SL sampiyonu ve Euro 2016 sampiyonu oldu diye secilmistir. Simdi Eder finalde gol atmasaydi, Griezmann SL finalinde penaltiyi atsaydi ve Higuain de Copa America da kacirdigi pozisyonu degerlendirebilseydi Ronaldo Avrupa nin en iyi oyuncusu secilirmiydi? Bence secilmezdi, ama ücü de Ronaldoyla alakali degil mesela.

Bence Balor d'Or en iyi oyuncuyu secmeli, en fazla kupa kazanan oyuncuyu degil.

Neyse, o kadar önemli ödül de degil, sadece sacma buldum.

UEFA yilin futbolcusu ödülü bu

Copa America ile alakasi yok yani

Ballon d'or icin sezon boyunca ne yaptigina bakilir ama bugunku ödül UEFA kupasi ve sampiyonlar liginde yilin oyuncusu ödülüydü

Cogunlukla cl de olan oyuncular aday oluyor dogal olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt