- 16 Mayıs 2015
- 1.116
- 292
- 543
Napoli benfica öyle Basit tskimlar degil kiew e karsi da zorlanirlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim ezik Başkandan daha güzel açıklama olmuş
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kargalar bu gruptan 6veya 7 puan cikarir napoliden puan alamaz . kievi icerde yenerler disarda yenilirler . benficayi icerde yenerler disarda 1 puan alabilirler tahminim boleNapoli, Benfica çok çok sağlam takımlar. Benfica bu sene biraz güç kaybetti ama yinede kazanacaktır. Belki 1 beraberlik çıkarırlar ordan. Kiev'in yeneceğini düşünüyorum, savunma hatları sağlam Vida,Khacheridi ilerde de Yarmolenko... Çıkamaz bjk.
Kargalar bu gruptan 6veya 7 puan cikarir napoliden puan alamaz . kievi icerde yenerler disarda yenilirler . benficayi icerde yenerler disarda 1 puan alabilirler tahminim bole
Messi nin ilk 3 de olmamasi cok sacma
Kievi bilmemde benfica'yi burda zorda olsa yenerler fener ezmisti icerde benficayi biz kotu bi donemde olmamiza ragmen yenmistik icerde benfica eski gucunde degil. Tabi bu soledilerim nasri , ebubekir gelirse yoksa 1 puanla bitirirler grubuAtletico-Benfica-Astana grubuna kolay gözüyle bakılmıştı geçen sene. Bu grupta öyle. Hatta daha zorlu. 3 dişli takım var. Kiev'den en iyi burada beraberlik çıkartabilirler, yenemezler. Maksimum 3-4 puan alabilir bana göre BJK. Kolay bir kura değil.
Ceyrek finalde elendigi icin bence
Aynen, ve Copa America da finalde kaybettiler.
Ama mesela Ronaldo SL sampiyonu ve Euro 2016 sampiyonu oldu diye secilmistir. Simdi Eder finalde gol atmasaydi, Griezmann SL finalinde penaltiyi atsaydi ve Higuain de Copa America da kacirdigi pozisyonu degerlendirebilseydi Ronaldo Avrupa nin en iyi oyuncusu secilirmiydi? Bence secilmezdi, ama ücü de Ronaldoyla alakali degil mesela.
Bence Balor d'Or en iyi oyuncuyu secmeli, en fazla kupa kazanan oyuncuyu degil.
Neyse, o kadar önemli ödül de degil, sadece sacma buldum.
Evet degerli takipciler, Diarra transferi bitmek uzere/detaylar uzerinde gorusme yapiliyor
NEJAJ AKCAL GALATASARAY KONGRE UYESI
BanEvet degerli takipciler, Diarra transferi bitmek uzere/detaylar uzerinde gorusme yapiliyor
NEJAJ AKCAL GALATASARAY KONGRE UYESI