Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olumlu haber nasıl yok? Moskova 5 milyona inmeyi kabul etmiş şimdi sadece ödeme planı kaldı bu olumlu haberdir içlerinde benim de bulunduğum burada ki çoğu kişiye göre Moskova cezayı indirmezdi bence büyük sorun eğer haberler doğruysa aşıldı buradan dönmezi zor.Yarın olursa olur, çözülecek olsa bu kadar uzamazdı. Olumlu bir haber de yok Leiva'da olduğu gibi
2-3 tane ne olduğu belirsiz sitenin haberine heyecanlanmıyorum ben. Ne olmayan transferlerde, ne haberler gördük.Olumlu haber nasıl yok? Moskova 5 milyona inmeyi kabul etmiş şimdi sadece ödeme planı kaldı bu olumlu haberdir içlerinde benim de bulunduğum burada ki çoğu kişiye göre Moskova cezayı indirmezdi bence büyük sorun eğer haberler doğruysa aşıldı buradan dönmezi zor.
Adam mal ya çok seviyorum oynattığı topu hocalığını karakterini ancak gidip loser adamları alıp duruyo eksik mevkiler bağırıyor halaArsenal deportivo'nun forveti lucas perez ve valencia'nin stoperi mustafi'yi kadrosuna katmak uzere
Ulan wenger, bula bula deportivo'nun forvetini mi buldun![]()
Gökmen Özdemir- Furbol Arena'yı kaynak olarak almıyorsanız hangi siteleri alıyorsunuz acaba.2-3 tane ne olduğu belirsiz sitenin haberine heyecanlanmıyorum ben. Ne olmayan transferlerde, ne haberler gördük.
Haberin doğruluğunu yarın öğreniriz. Umarım doğrudur.[FONT="]Galatasaraylıların büyük merakla bekledikleri Lassana Diarra transferinde yeni bir gelişme yaşandı.[/FONT]
[FONT="]Rus kulübü Lokomotiv Moskova'yla tazminat pazarlığını sürdüren Lassana Diarra'nın menajeri John Williams, saat 21:30 civarında Galatasaraylı bir yöneticiyi aradı.[/FONT]
[FONT="]Williams'ın yöneticiye "Pazarlıklarda büyük aşama kaydettik. Çok ufak detaylar kaldı. Yarın büyük ihtimalle bitecek" dediği öğrenildi.
[/FONT]Gamaspor-Gökmen Özdemir
Ne Nasri ne de Caner bitmiş durumda değil. İmzalar atılmadı. Caner için yönetim ve teknik heyet kararsız
Lassana Diarra ve Eduardo Vargas alalım coşalım