Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ceyhun'u almalıydık ön liberoya.

Adam bizim maçta fark yarattı resmen.

Yarın olursa olur, çözülecek olsa bu kadar uzamazdı. Olumlu bir haber de yok Leiva'da olduğu gibi
Olumlu haber nasıl yok? Moskova 5 milyona inmeyi kabul etmiş şimdi sadece ödeme planı kaldı bu olumlu haberdir içlerinde benim de bulunduğum burada ki çoğu kişiye göre Moskova cezayı indirmezdi bence büyük sorun eğer haberler doğruysa aşıldı buradan dönmezi zor.

Olumlu haber nasıl yok? Moskova 5 milyona inmeyi kabul etmiş şimdi sadece ödeme planı kaldı bu olumlu haberdir içlerinde benim de bulunduğum burada ki çoğu kişiye göre Moskova cezayı indirmezdi bence büyük sorun eğer haberler doğruysa aşıldı buradan dönmezi zor.
2-3 tane ne olduğu belirsiz sitenin haberine heyecanlanmıyorum ben. Ne olmayan transferlerde, ne haberler gördük.

Arsenal deportivo'nun forveti lucas perez ve valencia'nin stoperi mustafi'yi kadrosuna katmak uzere

Ulan wenger, bula bula deportivo'nun forvetini mi buldun :D
Adam mal ya çok seviyorum oynattığı topu hocalığını karakterini ancak gidip loser adamları alıp duruyo eksik mevkiler bağırıyor hala

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yazıklar olsun

Bir ön libero sol bek felan fısman alamadık

Mıllet kiralık mıralık işini hallediyor.

Yazıklar olsun

Bir ön libero sol bek felan fısman alamadık

Mıllet kiralık mıralık işini hallediyor.

[FONT=&quot]Galatasaraylıların büyük merakla bekledikleri Lassana Diarra transferinde yeni bir gelişme yaşandı.[/FONT]

[FONT=&quot]Rus kulübü Lokomotiv Moskova'yla tazminat pazarlığını sürdüren Lassana Diarra'nın menajeri John Williams, saat 21:30 civarında Galatasaraylı bir yöneticiyi aradı.[/FONT]

[FONT=&quot]Williams'ın yöneticiye "Pazarlıklarda büyük aşama kaydettik. Çok ufak detaylar kaldı. Yarın büyük ihtimalle bitecek" dediği öğrenildi.
[/FONT]
Gamaspor-Gökmen Özdemir
Haberin doğruluğunu yarın öğreniriz. Umarım doğrudur.

West Ham taraftarları, Gökhan Töre'nin Beşiktaş'a geri dönmesi için sosyal medyada kampanya başlattı.

Nazifoglu ne yapip edip bir ön libero getirecek

Diarra olursa mutlu oluruz mahmut olursa kufur ederiz

emre çolakı geri alalım.mosesi ve vitnhoyu da alalım.

CquxUvrXYAAHfzz.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt