Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben sidik zoruyla hamza ile şampiyon olduğumuz gibi şampiyonluk istemiyorum sokarim öyle takıma Galatasaray dediğin tir tir titretecek rakibe sahayı dar edecek. Oyundan zevk almayıp rakibi ezmedikten sonra gelen başarı boş benim için. Biz değil rakip korkmali

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Mehmet Yavuz Yok öyle birşey :D göreceğiz bu sene ben ümitliyim bir futbolu görelim 5.haftaya kadar baktık gelişme yok o zaman umutlar biter.

Ben sidik zoruyla hamza ile şampiyon olduğumuz gibi şampiyonluk istemiyorum sokarim öyle takıma Galatasaray dediğin tir tir titretecek rakibe sahayı dar edecek. Oyundan zevk almayıp rakibi ezmedikten sonra gelen başarı boş benim için. Biz değil rakip korkmali

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

hamza kim ki zaten iyi oynatsın bizi anadolu t.d'si,rie hocayı ise göreceğiz bu sene buda olmadı artık Alman şart:ka19::ka19:

3_1bcsfeg-1bcsfel.jpg

hala gelmedi mi beyler

GS zaten winner daha iyisi yok bu topraklarda en azindan

iyi oynayip bayern'in kurdugu gibi hem oyunda hem skorda hakimiyet kurmamiz lazim

2015de gaziantep,konya,beşiktaş,mersin maçlarında dışardaydım.radyodan dinliyodum son dkları.yine aynısını yaşmak istemiyorum.o kadar heycan yeter.

Gamaspor'un haberi Gokmen'e mi ait?

Oyleyse inanirim. Bu sezon nadir gercekleri bilenlerdendir Gokmen.

2015de gaziantep,konya,beşiktaş,mersin maçlarında dışardaydım.radyodan dinliyodum son dkları.yine aynısını yaşmak istemiyorum.o kadar heycan yeter.
O saydigin 3 macin ikisinde staddaydim ben ne yapayim goller hep son dakika oldu. Rahat maclar izleyelim dedik sinir stres sahibi olduk. Hatta hasan kabzenin bi sutu vardi son dakikada kale arkasinda millet oldu oldu dirildi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Ülke çok güzel ya yaşam seviyesi hard :) isveç felan easy'de oynarken biz hard hatta hardında daha hardı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt