- 2 Temmuz 2011
- 140.097
- 60.189
- 5.628
Ali Ferahbot - Journal | Facebook
appiah dedi ben yere gömüldüm lannn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne teşviki yahu denizli maçı 2006 bizim kadro çok mu iyiydi ? örneği çok biz ruh takımıyız diye boşunamı diyoruz,rie hocam ile o ruhu yakalarsak bu sene biz şampiyiz.

bruma asistini yedi tolganınHafta sonuna erken giris yaptim. Yarin is yok
Biraz cikip gece turu yapayim 3-4 saat sonra. Simdi Karabuk macimizin 2. yarisini izledimde Tolga ne yapmis lan oyle :atess:
Tek basina orta sahada ustunluk kurmus resmen. Selcuk bey ileride otlanirken adam top calmis , dick'ine dribbling , calim , kilit pas , sut
Harbi ust seviye oynamis. Diarra ve Tolga ikilisi cok acayip olacak. Ikiside box to box oyuncular. Son zamanlarda Tolga gibi orta sahada boyle onemli isler yapan oyuncuya sahit olmamistim bizde. Mesela Selcuk'a o kadar alismisiz ki , Tolga ne zaman dick'ine dribbling , pas , calim atsa sanki yanlis birsey yapiyormus gibi geldi. Tabi Selcuk gibi al gulum ver gulum olmayinca gozler aliskin degil , sasridim bir an.
Gel Kara Aslan gelll
Denayer gelirse semih'i kiralik göndermeliyiz. Semih baska türlü düzelmez, oynamasi lazim. Igor Tudor 'a verelim Semih'i bir sezonda kendine gelmesini saglar.
bugün kadroda olmaz belki, o zaman bu is bitmistir![]()
Kadro isim isim bakarsan iyi değil özellikle yabancılar çok zayıftı ama o sezon ligin en iyi futbol oynayan takımı bizdik ve iyi oynayarak şampiyon olduk. O sezon dandik kadroyla top oynamadan şampiyon olduk algısı yaratıyor şikeciler böyle bir şey yok.
Cumartesi günü party é davetliyim 1920 stilinde smoking giymek gerekmis herkes. Mağazalara baktım 300 -400 Euro dan başlıyor hayatımda bir kere giyecem elbiseye 400 vermek zoruma gidiyor 1 hafta Karıya gitsek daha ucuz anasını satayım yada bir s6 edge alırız o paraya.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Cumartesi günü party é davetliyim 1920 stilinde smoking giymek gerekmis herkes. Mağazalara baktım 300 -400 Euro dan başlıyor hayatımda bir kere giyecem elbiseye 400 vermek zoruma gidiyor 1 hafta Karıya gitsek daha ucuz anasını satayım yada bir s6 edge alırız o paraya.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
kirala sende daha ucuz olur![]()