- 12 Temmuz 2009
- 60.971
- 24.272
- 3.138
thierry henry ayarinda bir forvet lazim olabilir evet.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öylesine yazmıştım,haberim vardı.osmanı kandırmak istedim.Denayer bitti gitti city de kalacağı kesinleşti.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
bayramda çalarızSarı-Kırmızılılar'ın iki sezondur gündeminde olan Oumar Niasse, Everton'da adeta istenmeyen adam ilan edilmişti. Menacer Koeman'ın açık bir şekilde kapıyı gösterdiği Senegalli forvetle İngiltere Ligi'nden bazı takımların ilgilendiği öne sürülmüştü. Ancak Niasse için hiçbir ekipten şu ana kadar bir teklif gitmedi. Fanatik Gazetesinde yer alan habere göre başarılı forvet ise Everton yöneticileriyle yaptığı görüşmede, "Galatasaray'a gitmek istiyorum. Teklif yapıldığında lütfen kabul edin" dedi. Cim Bom, önümüzdeki günlerde Everton'ın kapısını çalacak.
26 Ağustos 2016 Cuma 02:59
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Balotelli Nice ile anlaşmış. Biraz önce Havalimanı'nda görünmus. Bedava opsiyonlu kiralanacakmis.
Ulan alın şu adamı
ugur ben yatıyomDiarra icin gozden cikardigimiz toplam para 20 milyona yakin.Bu paraya Fransa'da bir suru genc siyahi on libero vardir.Onlardan birini alalim gitsin.
sergen oda varmi
sergenim minderlerde yatacaksa benimde yatakda yapmam ayip olur. yerde yatacam bu gece. iyi geceler sergen, iyi geceler gsc ailesibalkonda mindere uzanıcam abi