Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Online olma zamanlariniz ayni ve genelde nobete yaziyorsunuz.Ondan oyle geliyor olabilir.

Neyse daha fazla nobeti kirletmeyelim.

Açıkcası ben sadece nöbet için üye olmuştum ve genelde uyandığımda 2-3 gibi ve bu saate kadar aktifim yaz tatili boyunca :) yani denk geliyorsa bilemem dediğin gibi daha fazla kirletmeyelim.

Diarra kariyer ve geçmiş olarak > Atiba ama Atiba 'nın BJK ye sağladığıfaydayı sağlar mı, o kadar iş görür mü o muamma gelince göreceğiz. Atiba 'nın ayağında mıktanıs olmasından şüpheleniyorum mesela, kart görmemesi ve istikrarı da cabası. Her şeyi geçtim gelecek mi bakalım. Onun dışında adamların bekleri bizden daha iyi ve çifter çifter. Marcelo gerçekten çok kaliteli. Muslera ve Sneijder dışında bir artımız yok beşiktaşa karşı şu an dürüst olmak gerekirse, ama formanın ağır basma olayı var ona da inanırım sonuç olarak Galatasaray, o da nereye kadar tartışılır.

Geçen sezonun 8.si takım Cavanda, Eren, Tolga, Serdar, Josue gibi isimleri kadrosuna katarken geçen senenin şampiyonu Talisca, Aboubakar, Nasri, GG, Caner, Adriano gibi isimleri kadrosuna kattı. Objektif olarak bakacak olursak göz var nizam var.

Objektif bakacak olursak bjk sempatizanisin.

Gecen senenin sampiyonunun kadrosuna kattiklari ile gecen seneden guclu derken gecen sene onlari sampiyon yapan en onemli 2 adam olan Sosa ve Gomezin gidisinden hic bahsetmemissin!!

Gelenler bu giden 2 adamin yerini doldurmasi mumkun degil. Nasri kocaman soru isareti. Aboubakar bakalim cenki kesebilecekmi. Gg nin canerin nesinden cekinicem adamlarin nasil dustugunu gorduk gecen sene. Adamlar bitik. Gg yi 30 kusur yasindaki adamlar pas pas yapti milli maclarda.

Diarra olayı ne zaman netlesecekti?

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bizim yönetim diarra niasse hamlesi yapsa karga avucunu yalar ama bu gidişle transfer yapamayacaklar iş bitirici yöneticimiz yok maalesef leventten baya ümitliydim ama oda bizi yanılttı gibi eğer şu kalan 5 günde bir mucize olmazsa

Objektif bakacak olursak bjk sempatizanisin.

Gecen senenin sampiyonunun kadrosuna kattiklari ile gecen seneden guclu derken gecen sene onlari sampiyon yapan en onemli 2 adam olan Sosa ve Gomezin gidisinden hic bahsetmemissin!!

Gelenler bu giden 2 adamin yerini doldurmasi mumkun degil. Nasri kocaman soru isareti. Aboubakar bakalim cenki kesebilecekmi. Gg nin canerin nesinden cekinicem adamlarin nasil dustugunu gorduk gecen sene. Adamlar bitik. Gg yi 30 kusur yasindaki adamlar pas pas yapti milli maclarda.
Diarra'yla atibanin ayni cumle icinde gecmesi bile futbola hakarettir. Kahraman ilan edilen atiba'yi psv'deyken hep izlemisimdir bu adam genelde sag bek oynuyodu bildigin sag bek bu adam arti bu adam 33 yasina girdi artik . oguzhan buyuk maclarin oyuncusu degil keza kerim de ole Quaresma eskisi gibi degil artik butun yuk onun uzerinde olcayi saymiyorum bile. Marcelo ,rodoldo cok agir savunma arkasina cok top yerler gokhan caner balonun teki avrupa sampiyonasinda herkes gordu surunuyolar 1-2 sene iyi oynadilar kici kirik ligimizde onun ekmegini yiyolar . he bu arada kargalari kiskaniyorum flan yalandan bok atiyosun diye flan dusunebilirsin dusunme art niyetli konusuyosam serefsizim Allah şahit sadece cok şişirildiklerini yakinda patlayacaklarini dusunuyorum bu benim fikrim herkesin fikrine saygim var.

Diarra nin alternatifi Nigel de Jong.

Hollanda basinina dustu.

Diarra nin alternatifi Nigel de Jong.

Hollanda basinina dustu.

Valla yonetim tarafindan bu kadar dillendirildikten ve bu kadar hayati bir noktaya bu kadar hayati bir oyuncu olunca o futbolcunun olmamasi tam bir skandal olur.

Ama skandal dursunun hobisi!! :(

Diarra yerine de jong gibi bitigi kimse kabul etmez artik.

Geri zekalilar bunca suredir Diarra beklentisi yaratip cukuru derinlestirdikce derinlestirdiler. Diarrra olmazsa o cukurun icine dusecekler farkinda degiller!!

Son düzenleme:
Lassana piyasadaki oyunculardan Melo'nun verdiği katkıyı verebilecek ender oyunculardan. Diğeride Gary Medel'dir heralde. Onunda üstü Yaya Toure'lere gider. Lassana aradığımız sertlik, aradığımız savunma-hücum özelliklerine sahip. Tam aradığımız kumaş.

Atiba'nın Selçuk'un yaptıklarından başka yaptığı birşey yok. Sadece biraz daha fazla koşup ona göre biraz daha fazla kısa-yan pas yapıyor. Bizede tatlı görünüyor oyunu ama çöp bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt