Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atiba'nın Selçuk'un yaptıklarından başka yaptığı birşey yok. Sadece biraz daha fazla koşup ona göre biraz daha fazla kısa-yan pas yapıyor. Bizede tatlı görünüyor oyunu ama çöp bence.

atiba selcuk'dan daha dinamik merkez.

selcuk'a oranla seri-tempolu-kademeci.

aralarında ciddi fark var.

Kara boğa gel artık nefes aldırma şu kuşlara

Son 2 yılın lig şampiyonunu bilmiş biri olarak diyorum,bu sene şampiyon Galatasaray,rahat olun.

atiba selcuk'dan daha dinamik merkez.

selcuk'a oranla seri-tempolu-kademeci.

aralarında ciddi fark var.

Bilmiyorum orasını Selçuk arada maç seçtiği zamanlarda Atiba'dan da daha iyi oluyor. Çok farklı tip oyuncular ama bence Atiba'da çöp diğeride. Atiba sırf pas isabeti oranını %95-98 lere çıkarmak için tüm sezon boyunca yan pas yapan adamın teki. İlk geldiğnde de iyi değildi. Şenol Güneş effect diyorum ben bu kadar sevilmesine. Gerçi BJK'liler tineri çektikten sonra tüm oyuncuları onlar için Pirlo falan oluyor ama dediğim gibi bence çöpler.

Bugünlerde çıkan Lass gelirse Lass-Tolga oynayacak, Selçuk kulübede haberlerinin artmasıyla beraber Riekerink'in dediği kimse vazgeçilmez lafı falan bence Selçuk'a. Büyük ihtimal yedek kalır, Lass gelirse. Mikel gelirse oynamaya devam eder ama.
Carole'ün dediği Tolga ortasahaya dinamizm getirdi lafıda Selçuk'a bir gönderme gibi. Yabancılarla pek araları iyi değil gibi, Podolski'ye tüm sezon pas vermemeleride bu sebeptendir.

Bilmiyorum orasını Selçuk arada maç seçtiği zamanlarda Atiba'dan da daha iyi oluyor. Çok farklı tip oyuncular ama bence Atiba'da çöp diğeride. Atiba sırf pas isabeti oranını %95-98 lere çıkarmak için tüm sezon boyunca yan pas yapan adamın teki. İlk geldiğnde de iyi değildi. Şenol Güneş effect diyorum ben bu kadar sevilmesine. Gerçi BJK'liler tineri çektikten sonra tüm oyuncuları onlar için Pirlo falan oluyor ama dediğim gibi bence çöpler.

futbolda dinamizm diye bir tabir var.

bizim ortasahanın her mac rakibe teslim olmasının nedeni hantal ve temposuz olusu.

bjk'nin ortasaha daha diri ve hızlı oyuna müsait;

bu arada sadece selcuk degil sneijder'de cok kötü durumda.

+tolga'da hızlı bir merkez degil, karabük macında en cok mücadele eden oyuncu olsada yer yer hantal kaldıgı posizyonlar var.

Lassana Diarra (O.Marseille)
Loic Remy (Chelsea FC)
Mamadou Sakho (Liverpool)

Diarra'yı beklemek zorunda mıyız forvet ve stoper transferi için illa ki.

Çok enteresan bir kafa.

L. Moskova ile ceza sorununu çözmeye çok yaklaşan Diarra'ya talip olan diğer kulüpler geri adım attı. (Sabah)
@ParcalaAslanim 9 dk.9 dakika önce
Fransız medyası cezayı üstlenmeye hazır olan tek kulüp olduğumuz bilgisini verdi. 1.8M€ kazanan Diarra'ya teklif ettiğimiz maaş ise 4.5M€.

L. Moskova ile ceza sorununu çözmeye çok yaklaşan Diarra'ya talip olan diğer kulüpler geri adım attı. (Sabah)
@ParcalaAslanim 9 dk.9 dakika önce
Fransız medyası cezayı üstlenmeye hazır olan tek kulüp olduğumuz bilgisini verdi. 1.8M€ kazanan Diarra'ya teklif ettiğimiz maaş ise 4.5M€.

cok para yahu. adamın hem 5m euro cezasını ödeyip hem yıllık 4.5 verirsek net enayilik yaparız.

bu kulüp bu kafalar ile bkluktan cıkamaz.

Diarra'nın yıllığı düşük olmalı.

2.2 Milyon Euro+ 1.3 Milyon Euro (3 sene boyunca)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt