- 12 Haziran 2015
- 37.108
- 33.095
- 2.693
Karabük maçı 11'i nasıl olacak merak ediyorum ya.Eren-sinan çift forvet başlamasınlar 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saf kanat oyuncularımız varken sniper orada iyi olmaz diye düşünüyorum ama 442 oynayıp daha iyi sonuç alıyorsak snip de yedek olsun.
Bilmeyenler varsa özetleyim. 4-4-2 böyle olur.
Muslera
Cavanda - Chedjou - Serdar - Carole
Sinan - Tolga - Diarra - Bruma
Podolski
Eren
bruma ve sinan orta özürlü oyuncular ve cok kırılganlar. rakip tarafından rahatca sindirilirler.
böyle 4-4-2 falan olmaz.
Sneijder Karabük maçında 30 dakika falan solda oynadı 1 kişi de çıkıp bu adam solda oynar mı demedi.
Gerçekten enteresan.
Sacmaligin dibi.En verimli olduğu yerde orası 4 senedir.
Ama taraftara sorsan orada mi oynar Wesley cahil derler
Nasıl olur bilmem ama Sneijder tarih olur. 4-4-2de
Sent from my iPhone using Tapatalk
En verimli olduğu yerde orası 4 senedir.
Ama taraftara sorsan orada mi oynar Wesley cahil derler
bişe olmaz. ortasahayı daha kalabalık tutarız ve hücumlarda ceza yayı cevresinde sağlam şutcularımız olur (sneijder&josue)
Haklı olabilirsin, Josue 'nin gelmesi ve her ne kadar sen gelmeyecek dediysen de eğer Diarra gerçekten alındı ise para ihtiyacı doğacak olması sebebiyle Bruma'yı satabilir bunlar şaşırmamBerk diyorsa vardir birseyler. Sallamaz genelde.
Karabük maçı 11'i nasıl olacak merak ediyorum ya.Eren-sinan çift forvet başlamasınlar![]()
bruma ve sinan orta özürlü oyuncular ve cok kırılganlar. rakip tarafından rahatca sindirilirler.
böyle 4-4-2 falan olmaz.