Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karabük maçı 11'i nasıl olacak merak ediyorum ya.Eren-sinan çift forvet başlamasınlar :)

Saf kanat oyuncularımız varken sniper orada iyi olmaz diye düşünüyorum ama 442 oynayıp daha iyi sonuç alıyorsak snip de yedek olsun.

sneijder'i ya satacan ya oynatacan. yedekte olmaz.

josue-sneijder gibi sağlam ortacılar ile eren-mbokani'ye sisirmek gerek.

orta hangi kanattan gelecekse, ters kanattaki adamda 10 numarada yerine alacak, arkaya sekenleri tamamlamak icin.

yani josue ile sneijder hem kanat hem 10 numara olacak.

ben şahsen böyle bir taktik denerdim.

diarra yada onun tarzı bir adam alınmayacaksa zaten bruma bu ağır orta sahada rezil olur onun hızını kullanmak için topu oyuna hızla sokacak orta saha lazım onuda yönetim halen almadığına göre brumayı sattık derlerse hiç şaşırmam valla

Bilmeyenler varsa özetleyim. 4-4-2 böyle olur.

Muslera

Cavanda - Chedjou - Serdar - Carole

Sinan - Tolga - Diarra - Bruma

Podolski
Eren​

Sneijder Karabük maçında 30 dakika falan solda oynadı 1 kişi de çıkıp bu adam solda oynar mı demedi.

Gerçekten enteresan.

Geçen sene Gignac 'ı bedelsiz almış olsak hiç forvet sıkıntısı çekmiycektik.

bişe olmaz. ortasahayı daha kalabalık tutarız ve hücumlarda ceza yayı cevresinde sağlam şutcularımız olur (sneijder&josue)

4-4-2li taktikte 10 numara pozisyonu nasıl olur mesela?
Veya şu an 4-4-2 oynayan ve 10 numara pozisyonunda bir oyuncusu olan hangi takım var?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ön libero, forvet ve chedjou giderse stoper transferleri şart. Beşiktaş geçen yılda kadrosu iyidi alınan oyuncular çok söylendi ama gomez, Gökhan tore, sosa gitti abubakar, nasri, talisca geldi hücum hattına herkesin gorusu farklı ama bence güç kaybettiler hücumda. Gomez çok özel bir oyuncu idi. Ama savunma bekleri çok iyi oldu. Biz nokta 2 transferle şampiyon olabiliriz

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Berk diyorsa vardir birseyler. Sallamaz genelde.
Haklı olabilirsin, Josue 'nin gelmesi ve her ne kadar sen gelmeyecek dediysen de eğer Diarra gerçekten alındı ise para ihtiyacı doğacak olması sebebiyle Bruma'yı satabilir bunlar şaşırmam

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi foruma ara verelim 2 saatlik.

An itibariyle futbol topunu bomba diye karkola getirecek insanlar Bruma ve Sinan'li 4-4-2 kadrolar yapip ayni sekilde Sneijder'i sol kanat'a atiyorlar.

Te allahim.

Ön libero'da hedef Clasie – Fotomaç – 26 Ağustos 2016

Biliyorum bu Fotomaç'a güven olmaz ama diyelimki Lassana gelmedi ve Claise geldi gerçekten çok iyi bir 8 numara pasları visyon'u çok çok iyi sürekli oyunun içinde ama işte o bizim aradığımız ısıran saldıran önlibero değil kendisi ha selçuk giderse birgün takımdan direk istediğim ilk isimdir Claise onun yerine

Karabük maçı 11'i nasıl olacak merak ediyorum ya.Eren-sinan çift forvet başlamasınlar :)

-----------------------------------------------Nando---------------------------------------------
Linnes-----------------Ched--------------------------------------Hakan----------------------Carole
-----------------------------------------------Tolga-------------------------------------------
------------------------------Josue----------------------------Sneijder-------------------------
Sinan--------------------------------------------Eren------------------------------------------Bruma

olmali dicemde josue yerine selcuk oynar

bizim çöp yönetimin transfer döneminin bittiğinden haberi varmı acaba net 3 transfer lazım bir kaç gün kaldı ses seda yok

bruma ve sinan orta özürlü oyuncular ve cok kırılganlar. rakip tarafından rahatca sindirilirler.

böyle 4-4-2 falan olmaz.

Sinan silik bir tip

Bruma da kalabalıgın arasında yokları oynuyor.

Evet sol kanat lazım sağda zaten josue oynar ama adam çok ağır topçu.

Sola caner sağda josue iş yapardı yönetim Caner'i bjkye kaptırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt