Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergen ceza aldıktan hemen sonra kap geleceğini iddaa ediyorum

Bu ateş üfleyerek sönmez

. @laprovence 'ye göre Lass, Galatasaray'ın teklifini düşünüyor. Marsilya'dan çok para ve daha istikrarlı bir plan..

El Jefe ekledi,
Andrés Onrubia Ramos @AndiOnrubiaSegún ha informado @laprovence, Lass se piensa la oferta del Galatasaray. Mucho dinero y un proyecto mucho más estable que el del OM...

bu arada eger gercekten böyle ciddi rakamlara cıkmışsak southampton jordy clasieyi satacak

5-6 milyon bonservis istiyormus sanırım 91 dogumlu pire gibi bilen biliyor zaten

Yarın müspet gelişme olursa transfer olur olmazsa leiva gibi iptal :D

En son ceza aldığımda Eren ve Cavanda açıklanmıştı. Artık bizlerinde bir katkıda bulunmamizi düşünüyor ve totem Yapıyorum:

Dursun ancak Diarra alır gibime geliyor ama bakalım. Buradan bütün renkdaslarima sevgi dolusu selamlar yolluyorum

Hayırlı nöbetler inşallah Diarra gelir

gerçek bir galatasaray evladısın üstüne düşeni yaptın :005:

dilerim bazı şahıslar feyz alır.

Diarra+denayer gelirse zenci oranımız iyi olacak.

Denayer
Chedjou
Carole
Bruma
Diarra
Cavanda

giphy.gif

@Fenerbahçe

bu arada eger gercekten böyle ciddi rakamlara cıkmışsak southampton jordy clasieyi satacak

5-6 milyon bonservis istiyormus sanırım 91 dogumlu pire gibi bilen biliyor zaten
Clasie'yi almak için vizyonlu olmak lazım Lass vizyon transferi değil mi diyecekler ama değil 31 yaşındaki hangi futbolcuya o paraları versen koşarak gelir süperstarlar hariç Lass'ın koşarak geldiği de yok şimdilik :)

Şu çok konuşan raskolnikov 3m imza parası yıllık 4m demiş anlaşma yakınmış :D pehpehpeh sanki kendisi konuştu para geçen tüm duyumlara başka gözle bakarım :) menajerine 250k da diyor bah yaw :D

Denayer gelsin ama o kadar gerekli de degil

Dos + Josue + forvet daha önemli

_____________Muslera
Cavanda Denayer Chedjou Carole
______________Diarra
__________Josue Sneijder
Podolski ______Eren______ Bruma

#ZenciSaray Akar

En son ceza aldığımda Eren ve Cavanda açıklanmıştı. Artık bizlerinde bir katkıda bulunmamizi düşünüyor ve totem Yapıyorum:

Dursun ancak Diarra alır gibime geliyor ama bakalım. Buradan bütün renkdaslarima sevgi dolusu selamlar yolluyorum

Hayırlı nöbetler inşallah Diarra gelir

Helal olsun büyük cimbomlu,sergene örnek olursun umarım.

bence diarra icin umut tarik ve olcanin gitmelerini bekliyorlar. Böylece maas sinirini gecmemis oluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt