Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En son ceza aldığımda Eren ve Cavanda açıklanmıştı. Artık bizlerinde bir katkıda bulunmamizi düşünüyor ve totem Yapıyorum:
Dursun ancak Diarra alır gibime geliyor ama bakalım. Buradan bütün renkdaslarima sevgi dolusu selamlar yolluyorum
Hayırlı nöbetler inşallah Diarra gelir
gerçek bir galatasaray evladısın üstüne düşeni yaptın :005:
dilerim bazı şahıslar feyz alır.
Diarra+denayer gelirse zenci oranımız iyi olacak.
Denayer
Chedjou
Carole
Bruma
Diarra
Cavanda
![]()
@Fenerbahçe
Clasie'yi almak için vizyonlu olmak lazım Lass vizyon transferi değil mi diyecekler ama değil 31 yaşındaki hangi futbolcuya o paraları versen koşarak gelir süperstarlar hariç Lass'ın koşarak geldiği de yok şimdilikbu arada eger gercekten böyle ciddi rakamlara cıkmışsak southampton jordy clasieyi satacak
5-6 milyon bonservis istiyormus sanırım 91 dogumlu pire gibi bilen biliyor zaten
Nonda Anaconda ile başlayan....fenev zenci sever diye kalıplaşmış bir söz varne kadar zenci o kadar korku.

En son ceza aldığımda Eren ve Cavanda açıklanmıştı. Artık bizlerinde bir katkıda bulunmamizi düşünüyor ve totem Yapıyorum:
Dursun ancak Diarra alır gibime geliyor ama bakalım. Buradan bütün renkdaslarima sevgi dolusu selamlar yolluyorum
Hayırlı nöbetler inşallah Diarra gelir